World of tanks vagy a war thunder a népszerűbb tankos játék?
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 19:12
11/11 Anonymuska válasza:
BTW war thunderbe egyszer egy tesco s billentyűzetet vágtam haza mert kilőtt egy hellcat a pálya legeslegvégéről úgy hogy egy tiger h1 ről pattant a rám, akinek kutya kötelessége volt oldalasan dőlnie. Tehát abszolút O sikerélmény és nagyon lassű, de tényleg abszolút segglassú sokszor ÉVEKIG tartó progresszió. Meg a 200 mikrotranzakció ami egy vagyonba kerűl, és enélkűl olyan szűrke a játék hogy így képtelen az ember élvezni. De ez az összes gaijin games nél is így lásd: crossaout. A CR F.O.A.D. a legtűrhetőbb játékuk mert olyasmi mint Dayz és a pubgj keveréke ami egy egész tűrhető játék és sok örömet okozott nekem 4-3 éve. Én a realisztikus játékok híve vagyok mellesleg de ilyen vérthugyozós, szadista játékot mint a war thunder nem tudok élvezni sajnálom. A játék pozitívuma hogy jó a grafika és az audio-team is igazàn komolyan vette feladatát, de maga a játèk a legkevésbé se fájdalommentes 😩😩😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!