World of tanks vagy a war thunder a népszerűbb tankos játék?
Az 520 ezret nem tudom honnan szedted, most van csucsido es 214 ezer jatekos van, 4900 csataval.
A Wot 2 vagy 3 csatornan fut, szoval tobb a 150 ezernel.
Arrol nem is beszelve hogy nagyobb a marketingje, nagyobb hiressegekkel, igy tobb emberhez eljut.
De ha jatszani akarsz, ne a nepszeruseget nezd, hanem hogy milyen stilusban jatszanal. Eg es fold a 2 jatek, es keves olyan jatekos van aki mindkettot szereti.
"Az 520 ezret nem tudom honnan szedted"
Napi játékos szám, de a wotot elírtam, 450-et akartam írni. Így is több a wt. Régen wotoztam de elegem lett hogy tier 8 felett arról szól a játék hogy eltalálod-e a tank kupoláját, mert még prémium lőszerrel is sebezhetetlenek szemből a tankok.
Igaz, utolag latom hogy figyelmetlen voltam.
En 7000+ csata utan kukaztam a Wot-ot, es 10 éve csak Wt-t jatszom.
Korábban kevesebben voltunk, de a tavalyi fellázadas a fejlesztők iránt javitott a játékon, es megnőtt az aktiv jatekosok száma.
Itt nincs sebezhetetlen tank, de a repülők/helikopterek a tankcsataban jatekmenet miatt itt is paran kitépik a hajukat.
De a skill többet szamit, es kevesebb mulik az rng-n mint a Wotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!