Sakk, király indiai védelem?
Figyelt kérdés
Mennyire hasznos? Mennyire erős ?
Világos és sötéttel is jatszható?
2023. dec. 31. 00:21
1/4 mittudomen721 válasza:
Teljesen jo. Mondjuk vilagossal nehezen jatszol vedelmet :). Ott kiraly indiai tamadas van. Ez mostanaban mintha eltunt volna. Pl Fischer volt aki jatszotta es nyert vele szep partikat. De hat nez utana egy adatbazisban... pl 365 chess
2/4 anonim válasza:
Én nagyon utálom, főleg ha ellenem játsszák. Ha valaki jól tudja, akkor elég nehéz centrumot robbantani. Modernebb felfogás távolról uralja a centrumot, ha nem tudom kikényszeríteni a sötét futó cseréjét, akkor azon a cseszett átlón nagyon erős tud lenni utána. Romboló áldozat is nehézkes ebben a rendszerben, mert elég jól védett a király. Általában gyalogrohamot indítok a király szárnyon, vagy aprólékos pozíciós játékkal megtöröm, de nem egyszerű. Nagy csete patékba nem érdemes szerintem bele menni ennél a rendszernél mert úgy is sotétnek kedvez.
3/4 A kérdező kommentje:
Ilyen erős lenne ez a védelem?
Akkor megtanulom, nekem nagyon tetszik ez a távolról kontrollálom a centrumot dolog :)
júl. 22. 16:02
4/4 A kérdező kommentje:
A királyindiai támadas hogy néz ki ? :)
Hogy kezdődik az első 5-6 lépés ?
Köszönöm!
júl. 22. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!