A Far cry 2-ben 73%-nál járok, de zárva van az ajtó. Hogyan jutok tovább?
Egy lehetőség, hogy csalással (noclip) átmész a zárt ajtón.
----------
Létrehozol egy parancsikont, ami a játék EXE-jére mutat
és beírod mellé, hogy -devmode:
Pl.:
"C:\program files\Far Cry 2\Farcry2.exe" -devmode
Ezzel a parancsikonnal elindítod a játékot, betöltöd a mentett állást, majd az F4 billentyűvel bekapcsolold a noclip-et.
Nagyon jó kis játék! Ennek ellenére ebbe a hibába én is belefutottam, emlékeim szerint.
Valami olyasmi volt a megoldás hogy meg kell szerezned a következő csapattagodat a haladáshoz, szóval már a mellékküldetéseket se lett volna muszáj megcsinálni (persze én is megcsináltam), hanem ez a kövi csapattag megtalálás aktiválta volna hogy a főküldetésen tudj haladni tovább. Csak ez sajnos nincs leírva vagy jelölve a játékban valami hiba folytán, én is neten találtam meg amikor ugyanígy elakadtam.
Valahol emlékeim szerint a map szélén (2. új map, azt hiszem nyugat, azon belül is északnyugat?) lesz egy ilyen kisiklott vonat? De lehet csak vonatvagonok egy mellékvágányon, onnan kell kimentened a kövi társadat az egyik vagonból, lesz is azt hiszem valami rajtaütés szerű tűzharc. Ha ezt megcsinálod, kinyílik a városban is az ajtó, és haladhatsz tovább a főküldetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!