Hogyan tüntessem el a több éves filctoll firkát a fém és műanyag kisautóimról (matchboxaimról)?
Kérdező - mind ez idáig az összes válaszadó őszintén segíteni szándékozott Neked - de sajna - valakin nem lehet segíteni!
😨
Kikérem magamnak - én sokkal több vagyok annál a paraszt Chuck Norrisnál!
😫
Minden komoly probléma megoldása annak a szemléletes kiábrázolásával és utána alapos körüljárásával kezdődik. Ezt még az a tehetségtelen féldebil barbár Chuck No...faxom izé is tudja!
😎
Akkor arra meg már megkaptad a jó válaszokat, mert nekem az összes kis matchboxomra működött az alkoholos lemosás, mikor az életutam folyamán eljött a játékaim megtisztítási fázisa.
Mi a bizonyíték?
Ha nem így történt volna, akkor nem lettem volna többé képes teljes életet élni és a gyakorin jó tanácsokkal ellátni másokat - méghozzá teljesen ingyen. Besavanyodott és depressziós vénemberként szedném az antidepresszánsokat, ha annak idején nem működött volna az alkoholos tisztítás!
Ugye milyen logikus ez a magyarázat?
😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!