Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tüntessem el a több...

Hogyan tüntessem el a több éves filctoll firkát a fém és műanyag kisautóimról (matchboxaimról)?

Figyelt kérdés
KB 40 darab fém és műanyag kisautóm (matchboxom) össze van firkálva filctollal. Hogyan mivel tüntessem el róla?

2023. dec. 21. 09:57
 61/112 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező - mind ez idáig az összes válaszadó őszintén segíteni szándékozott Neked - de sajna - valakin nem lehet segíteni!

😨

márc. 10. 13:27
 62/112 A kérdező kommentje:
De lehet segíteni. Csak működő megoldást szeretnék! Nem tudom ez miért gond!
márc. 10. 13:55
 63/112 anonim ***** válasza:
81%
Lássuk már végre-valahára a súlyos problémád fényképes dokumentációját!
márc. 10. 14:00
 64/112 A kérdező kommentje:
Nem tudok ide képet feltölteni. De vegyél 1 matchboxot - firkáld össze alkoholos fekete filctollal és ott lesz előtted! Ennyi!
márc. 10. 15:06
 65/112 anonim ***** válasza:
58%
Nem ide kell képeket feltölteni, hanem valamilyen nyilvános képmegosztó oldalra. Hajrá!
márc. 10. 15:27
 66/112 A kérdező kommentje:
Hagyjál már! Minek töltelék fel képet? Azzal nem leszek előrébb. Nem vagy te Chuck Norris, hogy virtuálisan otthon a képernyődön lemosod róla a filctollat és nálam is eltűnik róla!
márc. 10. 15:34
 67/112 anonim ***** válasza:
81%

Kikérem magamnak - én sokkal több vagyok annál a paraszt Chuck Norrisnál!

😫

Minden komoly probléma megoldása annak a szemléletes kiábrázolásával és utána alapos körüljárásával kezdődik. Ezt még az a tehetségtelen féldebil barbár Chuck No...faxom izé is tudja!

😎

márc. 10. 18:03
 68/112 A kérdező kommentje:
Erre a megoldásom a #64-ben van!
márc. 10. 19:13
 69/112 anonim ***** válasza:
85%

Akkor arra meg már megkaptad a jó válaszokat, mert nekem az összes kis matchboxomra működött az alkoholos lemosás, mikor az életutam folyamán eljött a játékaim megtisztítási fázisa.

Mi a bizonyíték?

Ha nem így történt volna, akkor nem lettem volna többé képes teljes életet élni és a gyakorin jó tanácsokkal ellátni másokat - méghozzá teljesen ingyen. Besavanyodott és depressziós vénemberként szedném az antidepresszánsokat, ha annak idején nem működött volna az alkoholos tisztítás!

Ugye milyen logikus ez a magyarázat?

😃

márc. 10. 19:24
 70/112 anonim ***** válasza:
81%
Sehogy. Kromofággal vigyázz, ne lélegezd be. Amúgy szerintem engedd el témát, vagy vidd olyan helyre, ahol megcsinálják neked.
ápr. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!