Hogyan tüntessem el a több éves filctoll firkát a fém és műanyag kisautóimról (matchboxaimról)?
Figyelt kérdés
KB 40 darab fém és műanyag kisautóm (matchboxom) össze van firkálva filctollal. Hogyan mivel tüntessem el róla?2023. dec. 21. 09:57
31/125 anonim válasza:
Ismétlés a tudás anyja:
"Mit gondolsz, minek írogatnak neked válaszokat? Nem szégyenled magad? Olvasd vissza a többi javaslatot!"
32/125 A kérdező kommentje:
De egyik javaslat sem segített. Érthető?
2024. jan. 24. 13:41
33/125 anonim válasza:
😱 Direkt rákérdeztem a repertoárra - de nem említetted, hogy már megvoltak a javasolt alkoholok - tehát valószínűleg hazudsz!
😨
34/125 A kérdező kommentje:
Dehogy hazudok...
2024. jan. 24. 13:50
35/125 anonim válasza:
Nézd - a gyakorikérdések egyik legmilitánsabb ateistája vagyok, de erre kényszerítesz:
ASSISI SZENT FERENC IMÁJA
Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.
A megoldás:
Vegyél magadnak Rubik-kockát, hisz a bölcs dakota közmondás szerint:
"Aki játszik, az nem mérgelődik!"
😃😄😎
36/125 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek
2024. jan. 24. 14:20
37/125 anonim válasza:
Az előző válasz a legkomolyabb, amit eddig Neked írtam. A többit is komolyan gondoltam.
😨
38/125 A kérdező kommentje:
Komolyan már!!!
2024. jan. 24. 14:50
39/125 anonim válasza:
Ezek szerint az alkohol és a higító nem hozza le. Nekem volt egy kedves műanyag kutyám ugyancsak összefirkálva, semmivel se tudtam róla leszedni a tintát, viszont idővel lekopott. Jó sok idővel, és azért nem teljesen.
40/125 A kérdező kommentje:
Már sok éve rajtuk vannak. Nem kopik le. Szóval valami megoldás kell.
2024. febr. 16. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!