Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok be lépni az epic...

Nem tudok be lépni az epic games fiókomba. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Mikor be akarok lépni azt írja új helyről vagy gépről akarok be lépni de sem a gépem nem új se a hely. Emelett azt írja hogy egy kódot kapok az authenticator appba de nem jön semmi kód. Volt egy játék ahol a nevem is megváltozott de én nem nyúltam hozzá. Lehet feltörték a fiókomat? És ha igen mit tudnék csinálni.
2023. nov. 28. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt bizony nem feltortek, hanem megszereztek a jelszavadat es lenyultak a fiokot, majd rakapcsoltak egy google authenticator-t is hogy ne tudj visszajelentkezni.

Az EPIC support-nak kell irni, es majd valahogy bizonyitani h. tied volt a fiok.

2023. nov. 28. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem Rockstar accounttal volt ilyesmi. Ott írtam a supportnak, aztán mikor visszakaptam, ment rá az authenticator.
2023. nov. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!