Nem tudok belépni az Unibet fiókomba semmilyen böngészőn, és telefonon sem, mi a gond?
Figyelt kérdés
Állítólag valami tiltott szerencsejáték miatt letiltották az oldalt, én csak sportfogadásokat csináltam rajta, és van fent egy adag pénzem, most akkor így mikor tudok hozzáférni?2023. szept. 12. 23:31
1/13 anonim válasza:
Azt akarják h tippmixelj, ott költsd a pénzed.Undorító ami itt megy.Lassan észak korea
2/13 Kaktuszrügy válasza:
Igy jártam én is. Az utóbbi időben többször előfordult hogy nem tudtam belépni, de 1-2 nap után sikerült mert küldtek egy emailt ami alapján elértem az oldalt. Most ott tartok hogy már 3 napja nem tudok belépni, van rajta 135000 ft-om de se tippelni, se kivenni nem tudom. Csak sportfogadásra használtam. Van egy új magyar tippelős oldal, valószínűleg oda akarnak terelni bennünket. Szemétség amit ebben az országban művelnek. Kell a bennfentes üzemeltetőnek a pénzünk.
3/13 anonim válasza:
Nekem is van holnapra három fogadásom függőben, de használhatatlan az oldal. A bet365-re sem lehet már bankkártyával befizetni. :(
4/13 anonim válasza:
Én régóta vagy netellert vagy revolutot használok unibethez. Azokról lehet befizetni, és rájuk kiutalni. Csak hitelesíteni kell őket. Márha éppen nem blokkolják az unit. Megint lesz új link egy két hétig, azt is blokkolják, és így tovább. Sokaknak vpn használata mágoldja a problémát.
5/13 anonim válasza:
Ezek a rohadékok azt hiszik kibasznak velünk? Alternatív számlákról lehet játszani. Vpn-t is lehet használni. De komolyan, lassan mindent blokkolni fognak, ahol pénzt tudsz szerezni vagy berakni, csak, hogy az ő zsebüket tömjed. Nem lennék meglepve, ha a skrillt és a netellert is blokkolnák. A revulotot már így is bármikor csekkolhatják.
6/13 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogy vpn-el működik, de "technikai" gondok miatt semmilyen számláról nem lehet befizetni.
7/13 anonim válasza:
Orbánék mindent is elintéznek. De ha nem jutok hozzá a számlámhoz, vagyis nem tudom kivenni onnan a pénzemet, súlyos árat fizetnek ezért az biztos!
8/13 anonim válasza:
Jött email az unibettől, hogy orvosolják a problémát. Bár valószínű, hogy pár nap múlva megint kibasznak velük/velünk.
9/13 anonim válasza:
Opera böngésző, ott vpn bekapcsolása, és működik az unibet. Mamár utaltam is rá, játszottam is.
10/13 anonim válasza:
Köszimár! Majd később szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni Skrillen keresztüli befizetéssel kapcsolatban, mert ott egy kis ,,útelágazódásba" ütköztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!