Mi a hiba ha a netem csak torrentezésre tudom használni mert a böngészőbe semmilyen körülmények között nem lehet kb a 10kB/s sebességgel nagyobb letöltést elérni, böngészni lehetetlen. Ez napszakos. Mi a gond? Nálam v a szolgáltatónál?
1: Sokan használják.
2: Nézd meg a garantált sebességet, amire előfizettél.
Hát fel is lett hívva, természetesen a kivizsgálják szöveggel félre is tettek, kivágtam volna de hűségnyilatkozat.
a garantált sávszél amire előfizettem az esetek 90%ba min 10szer nagyobbak mint amit használni tudok.
ezért az a bajom hogy nemtudom nálam vagy a szolgáltatónál a bibi, de ha iderángatom őket és valami probléma itt lehet akkor horribilis összeget varrnak a nyakamba kiszállási dij és egyéb jogcimen.
Szar az UPC.
Ha az van.
Nekem 120 mbit-es,de semmivel nem gyorsabb,mint a 60-as.
A sebességméréseim alapján.
jó a 0,5 megát adni is hányadék de azé na 6megabitre előfizetve még gyengébb sebességet kapni mint a régi dial-up 56k-s betárcsázós net azé viszi a primet. és kb ennyit fizetek ezért mint te aki 120mb-böl 60at kapsz.
de nem érdekel már kiszállási dij jöjjenek csinájják meg az a lényeg. böszmeség ezért fizetni annyit. hűség lejárta után pedig egyértelmű új szolgáltató. bár faluhelyen az sem eccerű.
CFos Speed - próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!