Nem tudok belépni az Unibet fiókomba semmilyen böngészőn, és telefonon sem, mi a gond?
Figyelt kérdés
Állítólag valami tiltott szerencsejáték miatt letiltották az oldalt, én csak sportfogadásokat csináltam rajta, és van fent egy adag pénzem, most akkor így mikor tudok hozzáférni?2023. szept. 12. 23:31
11/13 anonim válasza:
Skrill helyett revolutot ajánlanám. Azonkívűl vigyázzni kell a skrillel, a neved teljesen egyezzen az unibeten regisztráltal. Ha az utónév van elől teszem azt, akkor a skrillen is úgy legyen. Máskülönben supportal kel beszélni, hogy megcsinálják. A revolut ezzel szemben teljesen magyar, rátenni pénzt pofon egyszerű, a google payt hadználja, csak az adott számlát kell kiválasztani ahonnan pénzt teszel rá. Nem von le semmit soha.
12/13 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszod és a hasznos infót. :) Skrill számlát azért nyitottam anno, mert a bettingexpert arra utalja a stekszet, ha a top 40-ben végzek az adott hónapban, illetve a 18bet fogadóirodánál ezen keresztül jutottam a nyereményemhez. Befizetéshez viszont még sosem használtam. Lényeg a lényeg, a bet365 válaszolt nekem, hogy ott van a probléma, hogy Skrillen keresztül nem lehet fogadóirodákba pénzt utalni, amennyiben az Mastercard kártyával valósul meg. Mindenesetre Astropay-jel megoldottam.
13/13 anonim válasza:
365-el nem próbáltam a Skrillt, unibeten viszont megy. Illetve ment amíg nem kezdtem el revolutról utalni. Most lehet, hogy ha onnan játszanék azt is hitelesíteni kellene. Örülök, ha segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!