Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudok belépni az Unibet...

Nem tudok belépni az Unibet fiókomba semmilyen böngészőn, és telefonon sem, mi a gond?

Figyelt kérdés
Állítólag valami tiltott szerencsejáték miatt letiltották az oldalt, én csak sportfogadásokat csináltam rajta, és van fent egy adag pénzem, most akkor így mikor tudok hozzáférni?
2023. szept. 12. 23:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Skrill helyett revolutot ajánlanám. Azonkívűl vigyázzni kell a skrillel, a neved teljesen egyezzen az unibeten regisztráltal. Ha az utónév van elől teszem azt, akkor a skrillen is úgy legyen. Máskülönben supportal kel beszélni, hogy megcsinálják. A revolut ezzel szemben teljesen magyar, rátenni pénzt pofon egyszerű, a google payt hadználja, csak az adott számlát kell kiválasztani ahonnan pénzt teszel rá. Nem von le semmit soha.
2023. szept. 30. 08:50
 12/13 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszod és a hasznos infót. :) Skrill számlát azért nyitottam anno, mert a bettingexpert arra utalja a stekszet, ha a top 40-ben végzek az adott hónapban, illetve a 18bet fogadóirodánál ezen keresztül jutottam a nyereményemhez. Befizetéshez viszont még sosem használtam. Lényeg a lényeg, a bet365 válaszolt nekem, hogy ott van a probléma, hogy Skrillen keresztül nem lehet fogadóirodákba pénzt utalni, amennyiben az Mastercard kártyával valósul meg. Mindenesetre Astropay-jel megoldottam.
2023. okt. 1. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
365-el nem próbáltam a Skrillt, unibeten viszont megy. Illetve ment amíg nem kezdtem el revolutról utalni. Most lehet, hogy ha onnan játszanék azt is hitelesíteni kellene. Örülök, ha segíthettem :)
2023. okt. 9. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!