Szerintetek a rockstar tényleg bejelenti már a GTA 6-ot a game awards-on?
Figyelt kérdés
Csak azt írták hogy a következő gta-at mutatják be.. azt nem hogy a 6-ot... Tehát bármi lehet2023. nov. 15. 20:14
1/5 anonim válasza:
Vannak mémek, ami szerint egy GTA 5 remake lesz, de durva vicc lenne. Kiszivárgott, hogy dolgoznak egy új részen, eltelt 10 év az előző óta, minden jel arra mutat, hogy ez egy folytatás lesz. Ha csak ennek a tényét hivatalos bejelentik, akkor sem kapják még elő a kész játékot, lehet még évekig dolgoznak rajta.
2/5 anonim válasza:
A 6-ot nem, de a VI-hoz biztos jön trailer, az viszont kérdéses, hogy valóban a Game Awards-on mutatják-e be.
3/5 anonim válasza:
HA lesz is 6. rész, még évek múlva csak.
4/5 anonim válasza:
#2: Nem tudom, hogy tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak ennyire okoskodsz? :D Vagy szerinted a VI az mi ha nem 6? Vagy te mit mondasz, ha 3 óra van de római számmal van kiírva a karórádon? Hohó! Nem 3 óra van! Hanem ÍÍÍ XÍÍ!
5/5 anonim válasza:
Itt egy játék nevéről van szó, egy brandről, amit igényes ember nem találomra ír le, hanem hitelesen, az eredeti formájában. Márpedig a GTA sorozatot a III. rész óta római számmal számozzák, nem valószínű, hogy most átállnak az arab számokra.
A mondandód második felét nem is értem, ha jól tudom nem beszéltünk személyesen, írásban pedig meglehet különböztetni a kétféle írásmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!