Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 5 Rockstar Games ( Social...

MrSpykeYT kérdése:

Gta 5 Rockstar Games ( Social Club)?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek , segítséget szeretnék kérnni!

4 Honappal ezelőtt játszodtam a GTA V -el , most viszont nem tudok vele játszani mert nem enged bejelentekzni a Rockstar Games, lényeg az , hogy elfelejtettem a jelszavamat az E-mailomat amivel be szoktam jelentkezni tudom csak a jelszavamat nem és amikor jelszót akarok cserélni nem küldi le a Mailt , már töbször probáltam lekérni de nem küldi le és nincs törölve, sem meg semisülve a fiokom mert az Instant Game oldalrol rendeltem eredeti GTA-t és megvan a letöltő kodom is és regisztráltam egy új Rockstar Game fiokot és be rakom a letöltő kodott azt irja már másik felhasználo használja a kodot ebből tudom hogy még jó az a fiokom csak nem tudok belépni és leteszteltem azt is ,hogy az új fiokomnál leküldi-e a jelszó cserélő kodot és annál igen megjön de a réginél nem valamiért.

Próbáltam Supportot is felkeresni de ott nem úgy van ,hogy csak irkálok a Supportnak hanem ott opciok közül lehet választani viszont eggyik opció sem müködik bejelentkezés nélkül valaki ha tud segitsen megkérem szépen köszönöm.???????

2023. szept. 12. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet rossz volt a kulcs és most vonták vissza. Sajnos ez benne van ha kiskapukra játszol. De lehet még bannolták is fiókod amiért szürkezónás megoldással játszottál.

Ezért nem sz#rakodok én kulcsos oldalakkal. Megvárom mit eredeti platformon akciós és megveszem.

2023. szept. 12. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen értem de viszont az Instant Gam oldal az egy hivatalos oldal ahonan meglehet venni és még mindig érvényes a kod csak mivel már az előző Social Club felhasználomnál be aktiváltam ezért az ujnál nem tudom mivel hogy az előzőmég használja és nemtudok a Socialba bejelentkezni jelszómiatt.
2023. szept. 12. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem küldik a mailt próbáld meg más böngészőből elindítani a mailküldést, hátha csak bugos, vagy pl adblock zavarja be.
2023. szept. 12. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Masik fiokkal lepj be es irj supportnak mikor kizartam magam ketlepcsos azonositassal visszaengedtek eleg gyorsan emailen is lehet veluk beszelni

Instant-gaming szurkepiac mint a tobbi hivatalos viszonteladok az a gamebillet joybuggy stb allkeyshopon retailer sellerst kapcsold be

2023. szept. 14. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz visszont amig nekem aktiv bármelyik fiokon a kodom addig máshol használhatatlan és köszönöm a segitséget.
2023. szept. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!