Gta 5 Rockstar Games ( Social Club)?
Üdv mindenkinek , segítséget szeretnék kérnni!
4 Honappal ezelőtt játszodtam a GTA V -el , most viszont nem tudok vele játszani mert nem enged bejelentekzni a Rockstar Games, lényeg az , hogy elfelejtettem a jelszavamat az E-mailomat amivel be szoktam jelentkezni tudom csak a jelszavamat nem és amikor jelszót akarok cserélni nem küldi le a Mailt , már töbször probáltam lekérni de nem küldi le és nincs törölve, sem meg semisülve a fiokom mert az Instant Game oldalrol rendeltem eredeti GTA-t és megvan a letöltő kodom is és regisztráltam egy új Rockstar Game fiokot és be rakom a letöltő kodott azt irja már másik felhasználo használja a kodot ebből tudom hogy még jó az a fiokom csak nem tudok belépni és leteszteltem azt is ,hogy az új fiokomnál leküldi-e a jelszó cserélő kodot és annál igen megjön de a réginél nem valamiért.
Próbáltam Supportot is felkeresni de ott nem úgy van ,hogy csak irkálok a Supportnak hanem ott opciok közül lehet választani viszont eggyik opció sem müködik bejelentkezés nélkül valaki ha tud segitsen megkérem szépen köszönöm.???????
Lehet rossz volt a kulcs és most vonták vissza. Sajnos ez benne van ha kiskapukra játszol. De lehet még bannolták is fiókod amiért szürkezónás megoldással játszottál.
Ezért nem sz#rakodok én kulcsos oldalakkal. Megvárom mit eredeti platformon akciós és megveszem.
Masik fiokkal lepj be es irj supportnak mikor kizartam magam ketlepcsos azonositassal visszaengedtek eleg gyorsan emailen is lehet veluk beszelni
Instant-gaming szurkepiac mint a tobbi hivatalos viszonteladok az a gamebillet joybuggy stb allkeyshopon retailer sellerst kapcsold be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!