Valaki segítene miért nem elérhető a rockstar games social club része?
Figyelt kérdés
Interneten se tölti be az oldalt, és azon gondolkoztam, hogy megvenném, de félek attól, hogy fölöslegesen veszem meg mert nem fogok tudni játszani.2020. máj. 3. 17:26
1/2 anonim válasza:
Nekem minden gond nélkül megy.
Próbáld meg másik böngészőben. Szerintem nyugodtan megveheted, egyébként a support azért van, hogy segítsen ha véletlen előállna egy ilyen helyzet, hogy nem tudsz játszani. Vagy csak simán kérdésed van.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából haveromnak, aki a szomszédom neki se működik a gta online és a social club-ot se tölti be, illetve egy IP-nk van, mivel ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk, csak semmi ötletünk nincs miért nem működik..Vpn-nel működik tökéletesen, de hát kinek van kedve havi 800ft-ot kifizetni csak a gta miatt, persze ez nem nagy összeg, de egy játék miatt nekem annyira nem éri meg.
2020. máj. 8. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!