Miért nem elérhető a support illetve a bejelentkezés opció a Rockstar Games weboldalán?
Figyelt kérdés
Itt például hiába kattintok rá az első linkre, a Grand Theft Auto Online Feedback-re, állandóan hibát dob hogy túl sokszor lett átirányítva az oldal meg a sütikkel van gond vagy ilyesmi. Három különböző böngészőről (Chrome, Firefox, Edge) is próbáltam, töröltem az összes cookiet, aztán engedélyeztem mindet, de tök mindegy mit csinálok nem tudom elérni azt a menüpontot. A Sign In opció szintén ugyanez, nem tudok bejelentkezni a fiókomba az oldalon. Másnál van ilyen, vagy csak én szívtam meg megint valami miatt?
2022. okt. 28. 21:56
1/3 anonim válasza:
Kb, egész Magyarország így van. Még a szolgáltatóm is fel hívtam ők is meg próbálták meg nyitni az általad is említett oldalakat... túl sok átirányítás hibával szembesültek ők is...ez Rs hiba de mivel azt sem tudják hol van Magyarország sőt supportot elérni is lehetetlen így ez totál szívás
2/3 anonim válasza:
Na. Meg van a megoldás. Én Google Chrome használok. A Chrome nyelvét ( magyar) meg változtattam angolra így gond nélkül be enged.
3/3 anonim válasza:
Nálam akkor sem jó. Ezért vesz az ember egy játékot, aztán játszani sem tud vele. Köszi R*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!