Érdemes haladni az idővel, és feljebb lépni monitor téren?(1440p 144-180Hz)
2011ben raktam össze utoljára gépet, az utolsó 3-4 évben már játékok se nagyon voltak, így értelmét nem láttam hogy több mint fél milliót költsek erre.
Most már érezni a levegőben a Gta 6ot, arra akarnék leginkább figyelni.
Viszont úgy tudom hogy az ekkora képfrissítéseknek játékokon belül csak az online felületen veszi hasznát az ember, fortnite egyebek.
azért már 144hz felett arra is figyelj hogy ennek megfelelő atomerőmű is kell alá, különben sokkal sz@rabb lesz mint 1 kisebb monitorral.
A GTA 6 meg HA lesz is minimum 5 év még. Ismétlem HA lesz. Per pill az 5 is nagyon jól tejel nekik még.
Nem akarlak elszomorítani, de ahogy jelenleg a videójáték piac kinéznek inkább nem vennék egy új gépet csak a GTA VI miatt.
A felbontást és képfrissítést meg az alapján válaszd, hogy milyen erős gépet tudsz/akarsz venni és mennyire lenne igényed. GTA VI-hez garantáltan fog kelleni egy 5090 TI (min $2000 HA elsőként tudsz venni Founder Edition-t), ha legalább 1440p és 120 fps-t akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!