Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes haladni az idővel, és...

Érdemes haladni az idővel, és feljebb lépni monitor téren?(1440p 144-180Hz)

Figyelt kérdés

2011ben raktam össze utoljára gépet, az utolsó 3-4 évben már játékok se nagyon voltak, így értelmét nem láttam hogy több mint fél milliót költsek erre.

Most már érezni a levegőben a Gta 6ot, arra akarnék leginkább figyelni.

Viszont úgy tudom hogy az ekkora képfrissítéseknek játékokon belül csak az online felületen veszi hasznát az ember, fortnite egyebek.

2023. nov. 10. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

azért már 144hz felett arra is figyelj hogy ennek megfelelő atomerőmű is kell alá, különben sokkal sz@rabb lesz mint 1 kisebb monitorral.

A GTA 6 meg HA lesz is minimum 5 év még. Ismétlem HA lesz. Per pill az 5 is nagyon jól tejel nekik még.

2023. nov. 10. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Nem akarlak elszomorítani, de ahogy jelenleg a videójáték piac kinéznek inkább nem vennék egy új gépet csak a GTA VI miatt.

A felbontást és képfrissítést meg az alapján válaszd, hogy milyen erős gépet tudsz/akarsz venni és mennyire lenne igényed. GTA VI-hez garantáltan fog kelleni egy 5090 TI (min $2000 HA elsőként tudsz venni Founder Edition-t), ha legalább 1440p és 120 fps-t akarsz.

2023. nov. 10. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Mekkora monitort akarsz venni? 27" alatt nem sok értelme van a 1440p-nek. Csak többet kell költeni a videokártyára, hogy natív felbontásban tudj játszani és időtálló is legyen.
2023. nov. 12. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!