Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » NCore-on pontosan melyik...

NCore-on pontosan melyik napon és hány órakor kezdődik a Halloween-i játék?

Figyelt kérdés

2023. okt. 30. 06:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen a 9-es válaszomhoz annyit írnék, hogy azért írtam a helpdesknek, mert a könyvjelzőimnél kipipálás után a törlést nem végezte és a mai napig nem végzi el a rendszer. Így csak folyamatosan gyűlik és gyűlik a könyvjelzőlistám. És ahogy írtam, azóta is ez fennáll.
2023. nov. 1. 08:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Nna, kaptam üzit az nCore-tól! Aszongya: "Ctrl+F5 minden ablakban" ! Ennyi, de hogy ez mit jelent, mire utalnak vele, mit kódoltak ezzel, lövésem sincs. TI ÉRTITEK?

Most pedig, frissítés után ez látszott kb. fél percig: NCore pro karbantartás, meghogy "Nothing to see here - yet."

When they Tweet, their Tweets will show up here." Vagy bepipultak rám, vagy vmi egyebet jelenthet az, hogy azokkal nem kommunikálnak érthetően, akik nem a twitteren élnek.

View on Twitter? MINEK? De amúgy sincs Twitter oldalam. Azaz 113 megjelent figura után sem fogom megtudni, mit vétettem.

2023. nov. 1. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Túlpörgöd az egészet. Ugyanolyan mint lottózni, többet nyer vele az aki nem játszik. Nemhogy még éjszakába nyúlóan több órán keresztül mereszd a szemed az oldalon néhány jelentéktelen kedvezményért vagy épp büntetésért.
2023. nov. 1. 12:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ez egy nagyon jó kis játék, ötletes, jók a szövegek is, amit a figurák adnak, de lényegében ez az egész egy szkriptíró verseny. Legalább is azok közt, akik végig a lista legelején vannak. De senki ne akarja nekem bemagyarázni, hogy akik jelenleg is a top 10 -ben vannak és 99-100%-osak, azok nem használnak valamilyen segédprogramot/szkriptet. Elhiszem, hogy van egy-két ember, aki felváltva csinálja, testvérrel, baráttal, barátnővel, stb, de a többség tuti nem. Még azt is elhiszem, hogy van egy két elvetemült, aki egyedül tolja és csak ezért fent marad éjszakákon át, napokig, energiaitalon és kávén élve, tönkreb@aszva ezzel az egészségét egy ilyen képvadászós játékért. De a legtöbb ember biztos, hogy nem ilyen elborult.

Abban pedig senki ne legyen olyan biztos, hogy a csalókat mind kiszűrik.

Tudom jól, hisz én őszintén bevallom, szinte mindig is használtam ehhez a játékhoz valamilyen kis programot. Egyik évben második lettem és nem buktam le.

De még így sem tudtam tartani a 100%-ot, mert bármikor be tud ütni valamilyen kis technikai malőr, plusz a CAPTCHA-kat sem kapkodta valami hatékonyat a szkriptem amit összeraktam, sőt sok captcha-s tököt én magam kattintottam be, de azért csak összejött. Utána már lightosabban toltam, már nem "izgulok" annyira rá. Most is csak a top200-as mezőnyben vagyok, de a tökök nagy részét nem én szedem. :D

Most is a top mezőnyben majdnem ugyan azok a nevek vannak. Éveken át...

Ott van pl. ez a micike, vagy a megaiga, vagy prldm. Sok éve látom a nevüket a listán, talán 1×-2× maradhattak ki, de majdnem minden áldott évben ott vannak a top 10 -ben 98-100% -os teljesítménnyel. Ne legyünk már ennyire naivak... :D

Melyik a valószínűbb?

Valaki a szabadidejét Halloween, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából ilyennel tölti napokon át szinte megállás nélkül MINDEN ÉVBEN, vagy beállít egy jól megírt szkriptet úgy, hogy az adminoknak nincs rá egyértelmű bizonyítéka, hogy csal, esetleg ismeri is a staffokat, ezért nem dobják ki soha. Ők meg mennek szépen a dolgukra, melóba, temetőbe, buliznak, filmeznek, stb, esetleg néha ránéznek a gépre, hogy minden oké, rendesen fut -e a cucc. Esetleg leül és 1-2 órát ő maga játszik, közben ír valamit a fórumra, discordra, aztán újra elindítja a szkriptet és éjjel meg megy aludni.

2023. nov. 1. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk akik ott vannak, alapból bennük van a csalásra a hajlam, különben miért lennének ott?

Csak így ennek semmi értelme nincs. Vagy ez most kinek jó rajtuk kívül? Az oldal üzemeltetőinek?

2023. nov. 2. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!