Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Halloween H20 és Halloween:Fel...

Halloween H20 és Halloween:Feltámadás/Resurrection-ban hogy történt pontosan?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt.

Ugye a H20 végén Laurie lefejezi Michaelt.A Halloween Feltámadás meg úgy kezdődik,hogy jön Laurieért Michael.Laurie meg csapdába csalja és akkor bejátszanak egy képet,amikor lefejezi Michaelt és leveszik a maszkot a fejéről és valami ember feje van a maszk alatt.Akkor nem is Michael volt az?Az oké,hogy Michael Myers halhatatlan,visszatette a fejét ezzel nincs gond.De mi volt az a bejátszás?Meg miért mondja Laurie,hogy többet nem tévedhetek?Az előző részben nem is Michaelt fejezte le?

2016. márc. 24. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármennyire hülyén hangzik, Michael nem halhatatlan, csak nagyon szívós. :)

A H20 végén nem ő lett lefejezve: ő elmenekült, és egy mentősre húzta a maszkot. Laurie ezt látta, mikor levette a maszkot, ezért volt diliházban, és rettegett továbbra is a testvérétől.

2016. márc. 24. 10:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem.De akkor a mentős miért nem szólt,hogy ő nem Michael?
2016. márc. 24. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Már régen láttam, de úgy emlékszem, nem volt olyan állapotban, hogy beszéljen.
2016. márc. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!