Szalon Tüdő kérdése:
Euro truck simulator 2 Hiába veszem fel a fuvart, nem jelöli meg a pótost amelyiket el kellene vinni. (vállalkozói fuvar) Hol lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 09:17
2/3 VasutasIsti válasza:
Esetleg nem szűkítettél induló városra/másik telephelyen van, ergó fizikailag nem ott vagy, ahol a pót. De ez csak egy gyenge tipp😅
3/3 A kérdező kommentje:
A játék eredeti Steam-es és csak a Jáksó GPS mod van rajta. A helyszínen voltam a kamionnal, és megfelelt a traktor a követelményeknek is. Fel is vettem a fuvart, azonban az utánfutót nem jelölte ki. 4 pótos volt a helyszínen, mind a négyet megpróbáltam, de egyiket sem sikerült elhúzni.
2023. okt. 17. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!