Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gond lehet ennél a vállalkozás...

Gond lehet ennél a vállalkozásnál?

Figyelt kérdés

A faluban ahol lakunk él egy vállalkozó akinek vannak kisboltjai, zöldségese, fagyizója. Családi vállalkozás, de 5-6 alkalmazottjuk is van, köztük a húgom. Ő a fagyizóban dolgozott a nyáron, a váltótársa a tulajdonos lánya volt. Nem említette hogy bármi gond lenne, pedig 21 évesen szerintem belelát már + valami ilyen suliban is tanult.

Húgom szerint valami gond mégis van, mert a héten egyik este zárás után ez a lány a fagyizó hátsó udvarán úgy égette a hivatalos papírokat, mappákat mint a huzat...

Amikor kérdzte, hogy mit csinál, válasz: "Jobb, ha nem tudsz semmiről, ezt nagyon látnod se kellett volna."

Az nem biztos hogy jót jelent ha ilyen papírokat gyorsan és ilyen drasztikusan semmisített meg.

Szerintetek?

2023. szept. 10. 06:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi közöd hozzá, azt gondolom.
2023. szept. 10. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt már sokadszor kérdezed meg, mindig kicsit csinosítva a sztorin.
2023. szept. 10. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt valami zs kategóriás gagyi akciófilmben láttad? Ilyet senki sem mondd, hogy "Jobb, ha nem tudsz semmiről, ezt nagyon látnod se kellett volna."
2023. szept. 10. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Majdnem elhittem. Ja, nem. Szerintem csinálj amit akarsz.
2023. szept. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!