Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megengedjem a gyerekemnek,...

Megengedjem a gyerekemnek, hogy letöltse a lego life-ot?

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Miért ne? Lego játék, azok meg gyerek és családbarátok. Nem Dying Light játék.
2023. okt. 14. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

A legtöbb LEGO PC játék nagyon családbarát, általában minimális a harc bennük, az is inkább gyerekes adok-kapokra emlékeztet.

Van pl Harry Potter-es is, 1-4 év és 5-7 év (2 játék).

2023. okt. 14. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Igazából kismillió féle van. Jurassic park,ha dinókat szereti. Lego Ninjago ha ninja-kat. Van lego Star Wars is. Szinte minden ismertebb filmből van lego játék és mind teljesen gyerek/családbarát.
2023. okt. 14. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Most ki és miért kellett lepontozzon? Mi olyat írtam ami bántó/sértő volt valaki számára? #3 voltam.
2023. okt. 15. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

A lego life egy közösségi oldal, kifejezetten a gyerekek számára. Mégis hogy jön ide, hogy milyen Lego PC játékok vannak?

Én úgy gondolom, hogy nem véletlenül szokták 13-14 éves kornál meghúzni a minimum korhatárt a legtöbb közösségi oldalon. Hiába fejlesztették gyerekeknek, ugyanúgy mehet a posztolás meg a lájkhajszolás ami nem feltétlenül lesz jó hatással a gyerekek önbecsülésére. Meg hát ugye az egész egy Lego reklám ugye. Max gyakori kontroll mellett engedném, de alapvetően szerintem nem ez a jó irány.

2023. okt. 15. 01:23
 6/7 anonim válasza:
56%
Igen, abban nincs semmi rossz
2023. okt. 15. 09:58
 7/7 minecraft2 válasza:
0%
Miért mi baj lenne egy Dying Light vagy hasonló játékokkal? Melyik játékban van bármi rossz? Kicsiként én doom meg hasonlókkal játszottam. Ha nem egy agyhalott a gyereked 12 éves fejjel már fel tudja fogni hogy egy játék, nem lesz rá negatív hatással. Ha bármi ilyesmi negatív hatással van valakire, akkor azok a hajlamok már eleve benne vannak.
2023. okt. 21. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!