Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat hogy...

Tari alex kérdése:

Hogy vegyem rá anyukámat hogy megengedje hogy legyen hörcsögöm vagy tengerimalacom?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 21:29
 1/5 anonim válasza:
78%
Nekem a "De Anyaa lécciiii" mindig bejön :D De attól is függ, hogy mit kérszt tőle. Mond azt hogy te majd gondozod és neki nem kell majd ezzel foglalkoznia. Mert a szülők legnagyobb baja általában az szokott lenni, hogy a gyerek kap valami kisállatot, amit hónapok alatt megun, aztán ott marad a nyakukra.
2012. jún. 11. 21:47
 2/5 anonim válasza:
Kislányom mondtam, hogy nem kapsz hörcsögöt!!! ha manipulálni akarsz a netet is elveszem!!!!
2012. jún. 11. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem anno kérés nélkül vett anyum kisállatot :) sztem ezzel azt akarta megelőzni, hogy ne vigyek haza se cicát, se kutyát.

volt pár hörim, aztán miután anyum elköltözött, az emberemtől kaptam egy malacot :D

mondd anyudnak, h te takarítod, gondozod, neki rá sem kell néznie. a kajája nem olyan vészes, de ha olcsóbban akarod megúszni, akkor inkább hörid legyen, mert annak elég egy alma 3 napig, a malac jóval falánkabb, és mindig hisztizik a kajáért, ergo hangos kis dög :D

emlékszem, régen hogy örültem, ha fütyültek, most meg néha beragasztanám a szájukat :D

2012. jún. 11. 22:06
 4/5 A kérdező kommentje:

:) OK megpróbálom amit mondtál!!!

am nekem van már papagájom azt én gondozom kaját veszek neki takaritom nem értem hogy a hörcsögöt mért nem engedi pedig jó lenne azzal is ugyanugy foglalkoznék!!!! :_)

2012. jún. 14. 18:27
 5/5 anonim válasza:
Szerintem menjetek el egy kisállatboltba csak úgy nézelődni, és akkor anyukád megláthatja, milyenek is valójában a hörik. Azután párszor kérleld még. Anno nekem is ez a módszer segített. Ki tudja, lehet hogy te is sikerrel jársz.
2012. jún. 21. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!