Hogy vegyem rá anyukámat hogy megengedje hogy legyen hörcsögöm vagy tengerimalacom?
nekem anno kérés nélkül vett anyum kisállatot :) sztem ezzel azt akarta megelőzni, hogy ne vigyek haza se cicát, se kutyát.
volt pár hörim, aztán miután anyum elköltözött, az emberemtől kaptam egy malacot :D
mondd anyudnak, h te takarítod, gondozod, neki rá sem kell néznie. a kajája nem olyan vészes, de ha olcsóbban akarod megúszni, akkor inkább hörid legyen, mert annak elég egy alma 3 napig, a malac jóval falánkabb, és mindig hisztizik a kajáért, ergo hangos kis dög :D
emlékszem, régen hogy örültem, ha fütyültek, most meg néha beragasztanám a szájukat :D
:) OK megpróbálom amit mondtál!!!
am nekem van már papagájom azt én gondozom kaját veszek neki takaritom nem értem hogy a hörcsögöt mért nem engedi pedig jó lenne azzal is ugyanugy foglalkoznék!!!! :_)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!