Valaki tud próbléma megoldást folyamatos crashelés ellen?
Helló! Sziasztok!
Volna egy olyan probélmám, hogy nagyon sok játék folyamatosan ki crashel!
100+ fp-es mellet is (pl.: Assassin's Creed bármely része, Fortnite, bármelyik COD) Próbáltam fps lockal, vagy kis grafikán de egyik sem münködött! Windows 10-et használok (le van frissítve) és az AMD Pro versiont a videókártyához (le van frissítve, próbáltam az Adrelalint is de az sem változtatott semmit)! Ha van valakinek bármilyen tippje ami megoldhatja a folyamatos crashelést szívesen meghallgatom!
Ez a setupom:
CPU: Ryzen 5 7600X
GPU: Radeon RX 6700 XT
RAM: Kingston Fury 32Gb DDR5
SSD: Samsung 970 EVO M.2 500Gb
TÁP: Coolermaster G800 800W
HDD: Seagate BarraCuda 2TB
Hűtő: BE QUIET! Pure Rock 2 FX CPU
Semmi baj nincs az Epic Games-vel, ne hallgass ezekre az emberekre. Nem szeretik kész. Általában azok mondanak ilyeneket, akik azt se tudják, hogy a teljes internet-forgalmukat és egyéb minden kimenő és bejövő adatot, csomagot tudnak nézni és monitorozni. Vannak bajok az Epic-vel nem mondom, hogy nem. Viszont semmi ilyen, amit itt említenek. Ezek azok, akik azt is szentül hiszik, hogy a Valorant Vanguard adatokat lop, mert úristen kernel szint. Nem, teljesen más a helyzet és teljesen más volt azzal is a probléma.
Tovább térve a kérdésre, így nem nagyon lehet mit segíteni, nincs crash log, semmi nem működött. Ha tudsz angolul írj redditen egy topic-ot, hátha valakinek volt hasonló. De nekem legutolsó tippem, telepítsd újra az oprendszert.
Át néztem az összes txt fájlt és volt egy amin meg akadt a szemem: [12248] 2023-10-07 23:34:13 [ 7912] ERROR UplayConnection.cpp (581) Failed to initialize Steam API
Utána néztem és a többségében amikor külső szolgáltatóról futtatsz Ubisoft játékot ez a probléma szokott fellépni! Megpróbálom megoldani valami úton módon hátha sikerülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!