DeedHUN kérdése:
Valaki tud próbléma megoldást folyamatos crashelés ellen?
Figyelt kérdés
Helló! Sziasztok!
Volna egy olyan probélmám, hogy nagyon sok játék folyamatosan ki crashel!
100+ fp-es mellet is (pl.: Assassin's Creed bármely része, Fortnite, bármelyik COD) Próbáltam fps lockal, vagy kis grafikán de egyik sem münködött! Windows 10-et használok (le van frissítve) és az AMD Pro versiont a videókártyához (le van frissítve, próbáltam az Adrelalint is de az sem változtatott semmit)! Ha van valakinek bármilyen tippje ami megoldhatja a folyamatos crashelést szívesen meghallgatom!
Ez a setupom:
CPU: Ryzen 5 7600X
GPU: Radeon RX 6700 XT
RAM: Kingston Fury 32Gb DDR5
SSD: Samsung 970 EVO M.2 500Gb
TÁP: Coolermaster G800 800W
HDD: Seagate BarraCuda 2TB
Hűtő: BE QUIET! Pure Rock 2 FX CPU
#crash #Radeon RX 6700 XT
2023. okt. 6. 17:58
1/21 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne utánanéznék valóban elég-e a 800W-os táp. De bármilyen egyéb felesleges beállítás, folyamat, malware a háttérben is közbe játszhat. Lehet bekapcsolva maradt egy beállítás ingame, amit nem bír már a kártya. Hogyan crashel, ezt se lenne mindegy megosztani. Kaphat kék halált a gép, kifagyhat a game, kilép vagy csak lefagy, leáll a folyamat vagy nem, kapsz-e crash logot. Sok minden hasznos lenne.
2/21 anonim válasza:
Feltételezem a felsorolt játékok mindegyike eredeti példány és nem valami buherált tört katyvasz?
3/21 A kérdező kommentje:
A game megfagy majd kilép és kapok egy crash logot! Utána néztem elvileg nem terhelni meg magát a videó kártya se és teljes mértékig eredetiek a gamek!
2023. okt. 7. 01:25
4/21 A kérdező kommentje:
És mivel én raktam össze a számítógépet így megnéztem, hogy elbírja-e a táp és teljes mértékig nem okoz neki problémát!
2023. okt. 7. 01:29
5/21 anonim válasza:
Akkor az lett hogy lopott a játék, ha nem a hardware-ben van a gond.
6/21 anonim válasza:
Mint említettem az első válaszomban, tolni kellene a víruskeresést, lehetőleg safe modeban, normális vírusírtóval. Nem ártana megnézni van-e elég hely temp fájlokbak. Nem árt megnézni rendesen működnek-e a meghajtók, a ram, ha van integrált gpu azt használja-e. Bár jó hűtést látok, de megfelelően működik-e. A játékhoz tartozó szoftverek rendesen telepítve vannak-e, vs, directx stb. Ezer meg egy baja lehet. Legegyszerűbb lehet ha újrahúzod az egészet és mindent megnézel normálisan működik-e.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem lehetnek lopottak mivel mindegyiket megvettem egyenesen steamről! Van integrált gpu-m de nincs bekapcsolva! A hűtés megfelelő szokott lenni! A játékokhoz tartozó fájlokat pedig szerintem fel telepítette, mert mint egy directx esetében akkor szét esne a kép de nincs ezzel sem problémám! A vírus írtóval kapcsolatban esetleg pedig van-e tanácsod, hogy melyiket kellene használnom?
2023. okt. 7. 16:05
8/21 A kérdező kommentje:
[link] ezek szoktak lenni az átlagos számok miközben fut a game!
2023. okt. 7. 16:26
9/21 A kérdező kommentje:
Amit ki raktam most az pl: Assassin's Creed Odyssey!
2023. okt. 7. 16:32
10/21 anonim válasza:
Teljesen jó értéknek tűnik mindegyik, Bitdefendert ajánlom vírusok ellen. Bármilyen szoftver lehet rosszul felrakva vagy "korrupt" fájlok lehetnek, érdemes újra rakni ezeket is, frissítsd le az illesztőprogramokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!