Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud próbléma megoldást...

DeedHUN kérdése:

Valaki tud próbléma megoldást folyamatos crashelés ellen?

Figyelt kérdés

Helló! Sziasztok!

Volna egy olyan probélmám, hogy nagyon sok játék folyamatosan ki crashel!

100+ fp-es mellet is (pl.: Assassin's Creed bármely része, Fortnite, bármelyik COD) Próbáltam fps lockal, vagy kis grafikán de egyik sem münködött! Windows 10-et használok (le van frissítve) és az AMD Pro versiont a videókártyához (le van frissítve, próbáltam az Adrelalint is de az sem változtatott semmit)! Ha van valakinek bármilyen tippje ami megoldhatja a folyamatos crashelést szívesen meghallgatom!

Ez a setupom:

CPU: Ryzen 5 7600X

GPU: Radeon RX 6700 XT

RAM: Kingston Fury 32Gb DDR5

SSD: Samsung 970 EVO M.2 500Gb

TÁP: Coolermaster G800 800W

HDD: Seagate BarraCuda 2TB

Hűtő: BE QUIET! Pure Rock 2 FX CPU

#crash #Radeon RX 6700 XT
2023. okt. 6. 17:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha tippelnem kéne utánanéznék valóban elég-e a 800W-os táp. De bármilyen egyéb felesleges beállítás, folyamat, malware a háttérben is közbe játszhat. Lehet bekapcsolva maradt egy beállítás ingame, amit nem bír már a kártya. Hogyan crashel, ezt se lenne mindegy megosztani. Kaphat kék halált a gép, kifagyhat a game, kilép vagy csak lefagy, leáll a folyamat vagy nem, kapsz-e crash logot. Sok minden hasznos lenne.
2023. okt. 6. 21:49
 2/21 anonim ***** válasza:
Feltételezem a felsorolt játékok mindegyike eredeti példány és nem valami buherált tört katyvasz?
2023. okt. 6. 22:52
 3/21 A kérdező kommentje:
A game megfagy majd kilép és kapok egy crash logot! Utána néztem elvileg nem terhelni meg magát a videó kártya se és teljes mértékig eredetiek a gamek!
2023. okt. 7. 01:25
 4/21 A kérdező kommentje:
És mivel én raktam össze a számítógépet így megnéztem, hogy elbírja-e a táp és teljes mértékig nem okoz neki problémát!
2023. okt. 7. 01:29
 5/21 anonim ***** válasza:
Akkor az lett hogy lopott a játék, ha nem a hardware-ben van a gond.
2023. okt. 7. 08:53
 6/21 anonim ***** válasza:
Mint említettem az első válaszomban, tolni kellene a víruskeresést, lehetőleg safe modeban, normális vírusírtóval. Nem ártana megnézni van-e elég hely temp fájlokbak. Nem árt megnézni rendesen működnek-e a meghajtók, a ram, ha van integrált gpu azt használja-e. Bár jó hűtést látok, de megfelelően működik-e. A játékhoz tartozó szoftverek rendesen telepítve vannak-e, vs, directx stb. Ezer meg egy baja lehet. Legegyszerűbb lehet ha újrahúzod az egészet és mindent megnézel normálisan működik-e.
2023. okt. 7. 09:03
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem lehetnek lopottak mivel mindegyiket megvettem egyenesen steamről! Van integrált gpu-m de nincs bekapcsolva! A hűtés megfelelő szokott lenni! A játékokhoz tartozó fájlokat pedig szerintem fel telepítette, mert mint egy directx esetében akkor szét esne a kép de nincs ezzel sem problémám! A vírus írtóval kapcsolatban esetleg pedig van-e tanácsod, hogy melyiket kellene használnom?
2023. okt. 7. 16:05
 8/21 A kérdező kommentje:
[link] ezek szoktak lenni az átlagos számok miközben fut a game!
2023. okt. 7. 16:26
 9/21 A kérdező kommentje:
Amit ki raktam most az pl: Assassin's Creed Odyssey!
2023. okt. 7. 16:32
 10/21 anonim ***** válasza:
Teljesen jó értéknek tűnik mindegyik, Bitdefendert ajánlom vírusok ellen. Bármilyen szoftver lehet rosszul felrakva vagy "korrupt" fájlok lehetnek, érdemes újra rakni ezeket is, frissítsd le az illesztőprogramokat is.
2023. okt. 7. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!