Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A ps5 miért lett ennyire...

A ps5 miért lett ennyire elcseszve?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve a piacon azaz lassan a felénél tart ez a generáció,de nincs érdembeli exclusive cím rá(a ps4-re ennyi idő alatt már ott volt a bloodborne,until dawn,uncharted 4)a mai napig a legtöbb játék sima ps4-re is kijön(míg a ps4 esetében a megjelenés után max egy évig jöttek ps3-ra),és összehasonlító videóknál alig van különbség a két konzol grafikája között pl a forbidden westnél.Az új ps vr játékok is gyengék.Szerintetek is kihagyós ez a generáció?

2023. szept. 30. 09:54
 1/6 anonim válasza:
44%

Semmi baj nincs a PS5-tel. Miután kijött, kb másfél évig alig lehetett kapni. És nyilván rengeteg ember van, aki még PS4-et használ, köztük én is, mert remekül működik.

De ha ezt a sok embert levágnák most az új játékokról, az nagy felháborodást váltana ki.

2023. szept. 30. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
A PS1-től a PS4-ig mindegyik Sony gép megvolt nekem, és minimum 30-50 játékom volt mindegyikhez. Most már lehet kapni bárhol PS5-öt, bőven lenne rá pénzem, és mégsem érzem a késztetést, hogy vegyek. Nem öregedtem ki a játékokból, mert Xbox Series X-en továbbra is játszom, csak a Sony saját címei nem izgatnak fel. Mindenki odavan ezekért a filmszerű játékokért (The Last of Us, God of War, Spider-Man, Uncharted), de engem teljesen hidegen hagynak. De egy Bloodborne 2-ért már rohannék is a boltba... :D
2023. szept. 30. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:

2#

Azért én is de ez a Lies of P valami olyasmi akar lenni önkényesen,az egy próbát megér:D

2023. okt. 1. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert az Xbox erőltette az új generációt. Tényleg nincs sok játék, ami kihasználja a ps5 képességeit, de ami van, az jó. Pl Ratchet. Forbidden West. Plusz ne felejtsd el, hogy egy mai játék fejlesztési ideje minimum 4-5 év.
2023. okt. 1. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 a Ratchet megér annyit. Az tényleg nextgen érzés
2023. okt. 1. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl hamar kezdtek bele ebbe a next-gen dologba ahogy már írták többnyire az Xbox miatt van ez az egész. Valódi next-gen majd talán 50 év múlva lesz. Még nagyon messze állunk tőle. A grafika már így is szép de minden más nagyon több generációval ezelőtti. Sajnos.
2023. okt. 2. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!