Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincsenek, élvezhető,...

Miért nincsenek, élvezhető, könnyű játékok ps5-re?

Figyelt kérdés
Nem viccelek, ps-en nőttem fel, de amikor havernál ps 5-öztünk, mindegyik játék, nagyon nehéz volt. Ratchet & Clank-től kezdve, egy God of War-ig, tök mindegy milyen játékot mondok. Nyílván az se jó, ha túl könnyű, de egy idő után, konkrétan játszhatatlanul nehezek lettek a játékok. Ahelyett, hogy élveztem és kikapcsolt volna, csak nagyon feldühített. Miért ilyen nehezek a játékok manapság? Konzolvásárlás előtt állok, de félek a ps ezek alapján nem nekem való. Régebben a ps1,ps2,ps3-on ilyesmit, abszolút nem tapasztaltam.

2023. szept. 29. 02:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat epp forditva van, a legtöbb jatek szájbarágós eazymode sétagalopp hogy minel tobb embert megfogjon.

Csinaltak par tesztet, a mai tinik hozzá se tudnak szolni a 20 evvel ezelőtti jatekok nehézségi szintjéhez.

Szinten ps1-en nőttem fel. Volt olyan játék ahol hetekbe telt kivinni egy jatekot, vagy akar egy szintet. Ma meg "leűlöd a wc-n".

Es nem csak Ps-rol van szó, hanem az egesz iparról.

2023. szept. 29. 11:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy neked ez a vélemenyed. De nekem a saját tapasztalataim, meg ezt mutatják. Furcsa, de nem is lehetünk egyformák. Régen nekem épphogy minden játék könnyebb volt. De egyébként nyomtam gémeket az új xbox-on is, ott sem vettem ezt, észre. 😀
2023. szept. 29. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak két nehéz játékkal találkoztam PS5-ön: Demon's Souls és Returnal. Meg persze az összes többi soulslike... A multiplatform AAA játékok többségénél meg lehet nehézséget váltani, és az Easy általában a nagyon-nagyon könnyűt jelenti. Pl. a Hogwarts Legacynál vagy a GoW Ragnaröknél a vége főcím után jöttem rá, hogy egyszer sem haltam meg a játék során.
2023. szept. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!