Sims 4-ben más is volt aki nem tudta a karakterét munkába
küldeni?
Figyelt kérdés
Ha az alsó sávban rarakom az egeret azt írja ki hogy "at work" viszont közben itthon van és ha rákattintok hogy "go to work" akkor a játék megkérdezi hogy a karakterem biztos kihagyja e a munkát. Ott meg nem számít hogy igenre vagy nemre kattintok mert csak bezáródik az üzenet.
#10 Nem turkálok de gondolom nem leloptátok a netről azt a rengeteg kieget.
Alapjátékkal mire mész? Semmire nem jó magában.
Mondjuk ha kalóz verzió van nektek nem csoda ha bebuggol beglitchel.
Én mondtam nektek hogy Sims 2 a legjobb és ahhoz nem kellett 20 millió kieget kiadni hogy élvezni lehessen
2023. aug. 14. 06:32
12/22 anonim válasza:
Amúgy csodalkoztok hogy alapjáték ingyenes lett? Van kb 6 milliárd kiegeszito azzal konpenzaljak hogy a jatek lelketlen lett
2023. aug. 14. 08:54
13/22 anonim válasza:
#12 Ennyi erővel a 2. rész is "lelketlen" mivel ahhoz is nem 1 kiegészitő van. Szóval ez az érvelésed már itt megbukott. Az igaz hogy a 4-hez jött ki eddig a legtöbb de a többinek is van. Sims 3 sem olcsóbb, a 2. részt meg "legálisan" csak lemezen lehet beszerezni ma már, ami aranyáron megy.
2023. aug. 14. 11:27
14/22 anonim válasza:
#13 Ahhoz normalis kiegeszitot adtak de a 4hez 800 at kellet kiadni hogy egyaltalan hozza a masodik resz szintjet bar meg igyis tavol van tole
2023. aug. 14. 11:33
15/22 anonim válasza:
#13 350ft aranyár? Hasznalt oldalon vettem par hete bon voyage, free time pets seasons open business kiegekkel hianytalanul benne volt minden konyv es kulcs.. ha jol emlékszem vatera vagy jofogas volt.
2023. aug. 14. 11:34
16/22 anonim válasza:
#13 Attol hogy olcsón adják még ugyanugy eredeti es ezt konnyu lecsekkolni
2023. aug. 14. 11:36
17/22 anonim válasza:
#14 és az ÖSSZES kiegészitő + az alapjáték mennyi a sims 2-ből? Mert te csak pár kiegészitő részt említettél most.
Ráadásul sok a macera is vele.
2023. aug. 14. 12:39
18/22 anonim válasza:
#17 8 kiegje van többi csak cuccos kieg de abbol sincs sok mégis jobb élményt nyújt mint az újabb részek.
2023. aug. 14. 13:16
19/22 anonim válasza:
#18 Jplvan, értjük hogy Sims 2-re áll a cövek. Akkor nekem a 3. rész jött be jobban. DE effektíve mindegy, mert NEM EZ volt a kérdés.
Viszont most csak tele spam-eltük a kérdést, holott nem a sims 2 mibenléte volt a lényeg itt.
De ha már Sims 2, mai gépeken azt macerásabb futtatni mint a 4-et. Nekem minap el sem akart indulni mert nem ismerte fel a videókártyámat.
2023. aug. 14. 14:19
20/22 anonim válasza:
#19 Nekem nincs baj vele 10 alatt de erre a legefektivebb módszer hogy virtualboxban telepitesz egy windows xp-t és rátelepíted cd-ről játékot mert vboxba hozzátudod adni a cd olvasódat. Mivel vboxban tudsz videóramot is adni így nem fog akadozni a játék, nekem bevállt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!