Sims 4-ben más is volt aki nem tudta a karakterét munkába küldeni?
#1 ez nem válasz a kérdésre. A válaszod egyáltalán nem hasznos, nem is értem, milyen szándékkal írtál.
Kérdező, ilyen velem még nem fordult elő, olyan volt már viszont korábban, hogy magától el akart indulni munkába, de egyhelyben állt csak és meg se mozdult. Olyankor mindig shift+click és rámegyek hogy "reset object (debug)", aztán sikerült elmennie. Ezt próbáltad már?
Illetve olyan megoldás is van, hogy saveled, kilépsz a kezdőmenübe vagy a manage worlds-be, aztán vissza, és utána szinte 100% hogy működni fog. Ez a legtöbb buggal működni szokott.
#6 Neked tetszik a legujabb amihez gondolom megvetted mind a 70 kiegészítőt ...? Nem ingyenes.
Sims 2 tovabbra is sweet spot lesz
#7 Az alapjáték ingyenes. A többi rajtad áll.
A 2. és 3. rész sem ingyenes.
Viszont abba egyetértek veled hogy a 4. rész a legjobban bugos az összes közül. Én 4-et mondtam volna legjobbnak, de miután pár hónapot szenvedtem a bugok miatt inkább otthagytam. T póz, beakadnak, nem csinálják amit kéne,stb.
"Neked tetszik a legujabb amihez gondolom megvetted mind a 70 kiegészítőt ...? Nem ingyenes."
Nem én vagyok a hatos válaszoló, de ha te egy olyan óvodás szinten lévő kölök vagy, hogy turkálsz más pénztárcájában és hogy a saját MAGÁNkiadásait hogyan kezeli, akkor rettenetesen el vagy tévedve. Ülj le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!