Miert utaljak a cds jatekokat sokan holott az sokkal jobb, nincs launcherhez kotve?(drm-free)
Ami erdekes hogy gognak volt amnesia giveawaya es a jatek fajlai kozt steam api fájlokat találtam holott a játék elvileg launcher független. Meg furcsább hogy a fórumozó megtalálta egyik illegalis csapat codex alairasat a fajlban
Tehát nem nagyon tagadják a dolgot sokan mentegetik őket de amikor ember gog oldalról letöltött fájlokba ilyet talál az elképesztő mert ez egyáltalán nem egy kalóz oldal...
Ha jól emlékszem Amnesia Machine For Pigs volt nem rég ingyenes gog.com-on nálam a steam api fájlok keltették fel érdeklődésemet...
Ott a link meg amit Staff mond de még ezen kívül is talál az ember a fórumon ilyen témákat hát engem nem nyugtatott meg egyikse
#24 Te irod hogy cracket is használhatnak, fentebbi eset alapján használnak is.
De itt jön a csavar hogy fizetsz érte és crackelt játékot kapsz ez nem tisztességes dolog.
Mindenesetre ezen nem is csodálkozom hisz bárki tovább osztja így a gogos telepítő exét szóval ugyanott kötnek ki mintha kalózkodnának.
Steam eredeti fájlokat árúsít náluk ilyet nem találtam dosboxos játékoknál sem
#24 De én befejeztem ezt. Legyen neked igazad. Steam_api.ini fájlban amit gogos telepítő rakott fel neki jatekkal együtt ott volt a codex aláírása ez azért már elég erős bizonyíték.
En maradok GoG-tól távol más használhatja továbbra is.
Cp2077-witcher meg stb szériát ők adták ki hisz a gog a cd projekt red tulajdona. Az valószínűleg teljesen eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!