Sokan miért állnak ilyen fanatikus gyűlölettel a Fortnite felé?
Népszerű, sokan játsszák, tehát gyűlöletes.
Nekem az EPIC gyűlölet érthetetlen. Nekem tökmindegy, hogy melyik launcher alatt vannak a játékaim, nem félek a kínaiaktól, és az EPIC-től kaptam több, mint 200 ingyen játékot, úgyhogy nekem személy szerint semmi bajom velük.
Nos én Epicet utálom, de meg is tudom indokolni miért, és nem is az elsz, hogy kínai tulajdon és jajj az adatok, hanem nálam ott kezdődött, mikor a Metro Exodust vártam, első napos vétel lett volna Steamen, ott gyüjtöm a játékaimat nekem eddig tiszta sor volt.
Ugye a játékot elő is elhetett vásárolni, akik így tettek szerencséjük volt, ugyanis megjelenés előtt pár héttel mi történt? Epic szó szerint lefizette a játék kiadóját, hogy egy évig náluk lehessen csak megvenni, Steamról le is vették, a dobozos példányokon konkrétan egy matricát ragasztottak a dobozokra a Steam jelzés fölé.
Aztán ez volt az első eset, utána még rengeteg játék követte, ahol ennyi volt a dolog, hogy fizettek érte, hogy csak náluk lehessen emgvenni, még véletlen sem úgy próbálnak meg vásárlókat csalogatni, hogy jobb szolgáltatást nyújtanak, vagy olcsóbban adják szimplán ugyanazt, nem...
Nálam itt vágták el magukat, gusztustalan egy dolog amit művelnek.
#5: Ezt a "befúrást" meg az időleges exkluzivitást is magasról lesz**om. Felnőtt ember vagyok, ahol megjelenik a játék (vagy ahol olcsóbb), ott fogom megvenni.
Ha jól értem, a Saints Row 4 azért lett rossz, mert az EPIC adott rá pénzt? Nem azért, mert a készítői elcseszték? Nem, csakis az EPIC miatt, logikus...
"Nyomorék banda az EPIC, ha nem fúrnák be magukat mindenhova meg nem osztogatnának ingyen játékokat akkor már rég nem lennének a piacon."
Már a Fortnite előtt is több százmillió dollárt kerestek az Unreal engine-ből, de gondolom, a tények sosem szoktak zavarni.
#6 Pontosan ezt mondtam én is #5-ként. Nem a Fortnite a baj, hanem az EPIC hozzáállása a dolgokhoz. Nálam a Saints Row 4 volt ilyen, pláne hogy még telepítsem is olyan játékhoz amit már sok éve megvettem és eddig nem kellett. Meg mi a csudáért nem lehetett új "remake"-nek megcsinálni ahogy a 3-nál is volt ahelyett hogy lecserélték az eredetit a RE:EPIC-ed lótrágyára.
Aztán csodálkoznak hogy miért utálják ennyien. December közepéig nekem is volt EPIC fiókom, sok játékkal(köztük Metro meg az ingyenes GTA 5 is) de amint ezt meglépték azonnal töröltem is a fiókom.
"Ha jól értem, a Saints Row 4 azért lett rossz, mert az EPIC adott rá pénzt? Nem azért, mert a készítői elcseszték? Nem, csakis az EPIC miatt, logikus..."
Nem. Az igaz hogy elb#szták a Silver-es srácok, DE mi az már hogy KÖTELEZNEK arra másik platformon hogy telepítsem az ő dolgaikat?!?!?!? Had döntsem már el én milyen launcher-t akarok Steam mellé még telepíteni...
Ezek a kifogások amit írtok baromságok. Mintha csak azért nem szereted fantát mert az a coca cola tulajdona.
Egy stúdiót akkor van értelme utálni ha konkrétan elbssza a játékot. Például a blizzard aki a wc3 al játszott frissítette a reforgedre ami krvára ellett bszva, vagy a wargaming a WoTtal amit csinált, vagy személyes utálatom a steam iránt amiért egyes régi rts játékokat megvett és törölte az online multiplayer szervereit.
Én azért utálom a fortnitet meg az ehhez hasonló játékokat mert 5 perc alatt úgy felbsz hogy agyhúgyköves leszek tőle. De csak azért utálni mert az EPIC-é meg mert lekell hozzá tölteni egy launchert ez egy fszság. Most én utálom a szomszédomat de ha vesz egy audit nem fogom utálni az audit azért mert a szomszédomé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!