Sokan miért állnak ilyen fanatikus gyűlölettel a Fortnite felé?
"Sokaktól hallottam hogy magával a játékkal nincs bajuk, csak hát a playerbase elég toxikus."
Ki van kapcsolva nálam beállításokba az open-mic szóval nem hallom a vértyogó kisgyerek squad-társakat.
13: Szerintem arról nem ők tehetnek ha valaki nem tudja megérteni az érveket.
De segítek. Holnaptól csak BP egyetlen boltjában kaphatsz kenyeret mert valaki, volt olyan kedves és fizetett minden pékségnek, hogy csak oda szállítsák a kenyeret.
Vagy ezentúl csak úgy vehetsz kenyeret ha megveszel mell két kiflit is, sebaj, hogy eddig vehettél önmagában kenyeret, ezentúl kell két kiflit is mellé venned.
Talán így már sikerül megérteni mit írtak akik az Epic-el kapcsolatos gondokat írták le, jogosan...
1.) A Fortnite miatt elkaszálták az Unreal Tournament sorozatot.
2.) A Fortnite pénzeli az EGS-t, ami a történelem egyik legfogyasztóellenesebb szolgáltatása.
Magát a Fortnite-ot egyébként leginkább anti-játéknak tartom, ami megtestesít mindent, amit a modern AAA játékiparban gyűlölök.
Ha ez bárkit megnyugtat, én mindenkinek pozitív értékelést adtam.
Nekem igazából a Fortnite az egyetlen "modernebb" játék, amivel sűrűbben játszok időtöltésképp, egyébként konzol platformon. De őszintén tökre nem érdekel hogy milyen gazdasági vagy marketing játtszmázásai vannak, mert semmi befolyása nincs az életemre.
Megveszed a gta-t oda is kell a rock star sajat kliense akkor miről beszélünk, vagy ha az assassins creedet akkor meg az ubisoft kliens kell, de pont az epic kliense zavarjon valakit ez nem semmi.
Nekem nincs bajom az epic-el a fortnitet is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!