Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nézik le sokan a videójá...

Miért nézik le sokan a videójátékokat?

Figyelt kérdés
Ha túlzásba viszik (mint pl. Cartmanék a South Parkban :D), akkor természetesen káros, de ez mindenre igaz. Ha nem csak ezt csinálja az ember, hanem mellette sportol is és normálisan étkezik, akkor nagyon szórakoztató dolog tud lenni. Egyik haverom anno a videojátékok miatt kezdett el gyúrni (ha jól emlékszem a Yakuza játékok voltak a kedvencei), vagy a saját példámból kiindulva a videójátékoknak köszönhetően fejlesztettem az angoltudásomat nulláról folyékonyan beszélőre. Sokan lenézik azokat, akik játszanak, de szerintem nagyon jó hobbi és ha okosan használják, akkor hasznos is lehet. Ti hogy gondoljátok?

2022. szept. 7. 17:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
13%
én sokat játszottam régen akkor jó ötletnek tűnt ,most már a legostobábban eldobott időnek érzem .bármi hasznosabb időtöltés
2022. szept. 7. 17:42
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
1-es, megindokolnád, hogy miért tartod annak? Elvégre ez az egész kérdés lényege
2022. szept. 7. 17:49
 3/23 anonim ***** válasza:
10%
azért mert semmilyen értéket nem teremt és nem anyagira gondolok hanem mint pl egy jó regény ,ezenfelül olyan dolgoktól veszi el az időt amik fontosabbak esetemben tanulás vagy olyan dolgok elsajátítása amit egy férfinak tudnia kell pl felx koron csere meg ilyenek
2022. szept. 7. 17:53
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

3

Nagyon sok olyan játék van, amely mélyebb sztorit mesél el mint amilyennek gondolják azok akik soha nem is játszottak velük.

Saját vélemény:

Személy szerint ha valakinek a hobbija az hogy olvas vagy esetleg túrázik 2 órát vagy akár elmegy autókázni az jó dolog és el van fogadva akkor miért baj ha valaki éppen egy videójátékkal játszik. Szerintem semmi baj nincs vele addig amíg függőséget nem okoz és meg vagy nélküle.

2022. szept. 7. 18:09
 5/23 A kérdező kommentje:
#3 Flex korongot cserélni kb. 2 percig tart megtanulni.
2022. szept. 7. 18:09
 6/23 anonim ***** válasza:
6%
ok de az csak egy példa volt te kérdeztél én véleményeztem , most úgy tűnik te önigazolást keresel hogy lelkiismeret furdalás nélkül játszhass , amiből nekem az jön le te is érzed hogy valahol nem ok ez a dolog
2022. szept. 7. 18:22
 7/23 anonim ***** válasza:
97%

Mert a legtöbben ott ragadtak 20 évvel ezelőttben és azt hiszik, hogy a mai játékok is a flipper meg az aknakereső szintjén vannak.

Mikorzben a videójáték-ipar mára már olyan szintet képvisel ami történetmesélés, karakterfejlődés és látvány tekintetében hozza egy jó minőségű sorozat vagy mozifilm élményét, annyi különbséggel, hogy bizonyos esetekben nem csak szemlélője vagy, mint egy filmnél, hanem saját magad alakítod a történetet.

Szerintem semmivel sem károsabb attól, mint aki sorozatokat néz, ők mégsincsenek megbélyegezve.

Az mmorpg műfaj az más kaliberek, azok aláírom, hogy károsak tudnak lenni mert az életminőség romlását eredményező függőséget képesek kiváltani, de az már nagyon végletes, hogy valaki oda eljusson.

2022. szept. 7. 18:39
 8/23 A kérdező kommentje:
#6 Erről szó sincs. Sőt a tanulás részével egyet is értek, hogy annak ne menjen a rovására a játszás. De a flex korong cserét azért nem tartottam jó indoknak, mert azt nagyon gyorsan meg lehet tanulni.
2022. szept. 7. 18:51
 9/23 A kérdező kommentje:
#7 100%-ban egyetértek.
2022. szept. 7. 18:53
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

#3 "azért mert semmilyen értéket nem teremt és nem anyagira gondolok hanem mint pl egy jó regény"

Miért, milyen értéket teremt egy jó regény?

"ezenfelül olyan dolgoktól veszi el az időt amik fontosabbak esetemben tanulás vagy olyan dolgok elsajátítása amit egy férfinak tudnia kell pl felx koron csere meg ilyenek"

A szórakozás definíció szerint öncélú dolog. A könyvolvasás is elveszi az időt, és mit nyersz vele? Elmész moziba, dettó. Elmész inni a haverokkal, több lett az életed? Nem. De jól szórakoztál. A te érvelésed nem a videójátékokat, hanema szórakozás teljes koncepcióját ítéli el, azt mondván, hogy minden perc amit nem "értékteremtéssel" töltesz, az kidobott idő. Ezesetben a probléma a buksidban rejlik, nem a monitor képernyője mögött. Amúgy mennyi időt pazarolsz el naponta arra, hogy a Gyakorit böngészed? Helyette megtanulhattál volna zárat cserélni, vagy valami.

2022. szept. 7. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!