Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nézik le sokan a videójá...

Miért nézik le sokan a videójátékokat?

Figyelt kérdés
Ha túlzásba viszik (mint pl. Cartmanék a South Parkban :D), akkor természetesen káros, de ez mindenre igaz. Ha nem csak ezt csinálja az ember, hanem mellette sportol is és normálisan étkezik, akkor nagyon szórakoztató dolog tud lenni. Egyik haverom anno a videojátékok miatt kezdett el gyúrni (ha jól emlékszem a Yakuza játékok voltak a kedvencei), vagy a saját példámból kiindulva a videójátékoknak köszönhetően fejlesztettem az angoltudásomat nulláról folyékonyan beszélőre. Sokan lenézik azokat, akik játszanak, de szerintem nagyon jó hobbi és ha okosan használják, akkor hasznos is lehet. Ti hogy gondoljátok?

2022. szept. 7. 17:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem csak a videojátékokat, MINDEN játékot. Minél konzervatívabb, depressziósabb és elutasítóbb egy társadalom, annál alacsonyabb az általános játék-intelligenciája.
2022. szept. 8. 08:22
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Az engem is érdekelne, hogy egy regény miféle értéket teremt, ad hozzá egy személyhez?
2022. szept. 8. 19:20
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Pár begyöpösödött boomeren kívül már senki nem nézi le a játékokat (legalábbis saját tapasztalataim alapján).

Amennyiben nem függőségről van szó nagyon is jó dolog a videojáték. Régen én is sokat játszottam. De valamiért egyre nehezebben találok olyan játékot, ami igazán le tud kötni.

2022. szept. 9. 08:12
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
szeretnétek azt hinni mi hogy nem néznek le, egy igazi férfi nem játszadozik ,a gyerekek játszank .ti töketlen városi ficsúrok vagytok ,egy nap betonozástól meghalátok
2022. szept. 9. 13:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

7# válaszoló vagyok.

14#

Ex katonaként írtam a válaszom és a mai napig szoktam játszani olykor videójátèkokkal.

Én nem a sorkatonaság idejében szolgáltam, hanem a mai időkben, szóval nem sisakkal merítve a semmiből, cseréltem levegőt a budiban, hanem tényleges, folyamatos érdemi gyakorlatokon és szolgálaton voltam jelen, szóval ne akard megmagyarázni nekem, hogy puhapöcs lennék mert a szabadidőmben egy játékkal kapcsolódok ki és nem betonozok.

Betonozz ha akarsz, valakinek ezt is meg kell csinálni, de ne ítélj el valakit a miatt, hogy ő mivel kapcsolódik ki. Korlátolt és ostoba gondolkodás a tiéd

2022. szept. 9. 14:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ne vedd komolyan, csak szórakozik, és várja ki reagál rá...
2022. szept. 9. 14:34
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
#14 Őszintén sajnálom azt, aki annyira kiszolgáltatott helyzetben létezik, hogy csak a munkájában tud értelmet találni az életéhez. Én addig jól eljátszadozom, remek kikapcsolódás amikor épp nem itthon ülve keresem hülyére magam :)
2022. szept. 10. 04:17
 18/23 anonim ***** válasza:
97%
Mert ahhoz kéne némi kultúra is, hoyg élvezz és megengedhes magadnak ilyen hobbit. Látod, akinek a betonozás fontosabb, az nem ilyen körökből való 99%-ban, még írni se tud rendesen.
2022. szept. 10. 13:13
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
pont a kultúra nem a videó játékokban leledzik, primitív pótcselekvés
2022. szept. 11. 09:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#19 Igen erős hogy a kultúráról prédikál valaki, akinek az alapvető nyelvtani ismeretei is hiányoznak. Azt hittem, hogy te regényeket olvasol.
2022. szept. 11. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!