Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincs már semmi a...

Miért nincs már semmi a lemezeken?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem, gyűjtöm a fizikai kiadásokat videojáékoknál, nagyon sajnálnám, ha megszűnne a fizikai forgalmazás

A Cyberpunk 2077-t is így szereztem be, 2 Blu-Ray volt a dobozban, viszont az első lemezről összesen 50,95 MB (!!!) adatot szedett le, a többit a felhőből

Ha már kiadják lemezen a játékot, miért nem arra rakják rá? Pláne, ha 2 lemezes

Mire való egyáltalán a második Blu-Ray?

2023. aug. 10. 20:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
26%

#33 Én mindent megvettem windowst is. Vegas Pro 18 humblebundle learazasbol van.

Sokkal jobb az eredeti, rengeteg jatekom van steamen, epicen, gogon, ubisofton, rockstar launcheren, ea launcheren szétszórva

Hivatalos viszonteladoknak véve olcsobban hozzajutsz jatekokhoz pl isthereanydeal

Ingyenes virusirto kaspersky free meg boven kiszolgal.

Eredetihez jár patch es nem hibás minden flottul megy

2023. aug. 12. 07:54
 32/35 anonim ***** válasza:
71%

Ubisoft listajan official authorized resellerek 100% legálisak nem szurkezona.

Koztuk van fanatical is meg humblebundle

2023. aug. 12. 08:03
 33/35 anonim ***** válasza:
71%
Nem beszélve a sok ingyenes játékról es giveawayrol redditen pl freegamefinding tehat nem vagyok rászorulva a kalozkodasra
2023. aug. 12. 08:05
 34/35 anonim ***** válasza:
71%
Tehát én ugy dumálok hogy mindenem eredeti. De ezt nem is kell bizonygatnom, fölösleges
2023. aug. 12. 08:09
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Az az 50 is csak az volt amivel ellenőrizte a lemezt, semmi több, sok értelme nincs a lemezes dolgoknak mikor pár patch után úgy is minden felül van írva.
2023. aug. 12. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!