Miért nincs már semmi a lemezeken?
Én nagyon szeretem, gyűjtöm a fizikai kiadásokat videojáékoknál, nagyon sajnálnám, ha megszűnne a fizikai forgalmazás
A Cyberpunk 2077-t is így szereztem be, 2 Blu-Ray volt a dobozban, viszont az első lemezről összesen 50,95 MB (!!!) adatot szedett le, a többit a felhőből
Ha már kiadják lemezen a játékot, miért nem arra rakják rá? Pláne, ha 2 lemezes
Mire való egyáltalán a második Blu-Ray?
Azért valljuk be, mióta van játékipar azóta van warez, és mégis mennyi esetben lehetett tömeges vírusterjesztésről hallani? Nem igazán, szóval azért annak is megvan a módja, hogy ki honnan töltöget le, pl melyik hely megbízhatóbb stb stb.
Az így elhasznált energiát kiszámolni nagyon nem egyszerű, mármint iszonyat sok dolgot kéne ismerni, hogy ezt biztosra meg elhessen mondani, hogy x év távlatában miként viszonyulnak egymáshoz.
#21 Tok mindegy honnan töltöd le, ismerosom aki nc-zik d.c photoshopbol nyelt be jelszo lopo vírust es virusirto nem is jelzett ra egyik se annyira ugyesen megcsinaltak
Mondtam neki hogy ne kalozkodjon de mintha falnak beszelnek
Éreztem, hogy valahova ide fog kifutni, tehát amiből kiindult, hogy találkoztál egyetlen példával, aztán elkönyvelted, hogy hát akkor tele van velük minden, miközben pont a fordítottja az igaz.
Nem elhetetlen összehozni ilyet, de több ezer, tízezer letöltött dolog esetén ha 1-1 előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!