Hogwarts Legacy-ban hogy lehet pénzt keresni?
A pénzed mennyiségét a Gear (Felszerelés) menü bal felső sarkában láthatod, a karaktered neve alatt.
Ruházati tárgyakból kalandozás közben rengeteget találsz a különböző ládákban (segít a Revelio varázslat). Bármit ellophatsz a házakból is (akár a tulajdonos szeme láttára is), soha semmi büntetés nem jár érte. A felesleges ruhákat bármelyik árusnak eladhatod. Hogsmeade-ben (Roxmorts falu) ugye van egy jó pár bolt, a világtérképen pedig egy halom egymásra helyezett pénzérme a jelük. Szóba elegyedve a boltossal, két menüpontot fogsz látni: pénzérmék és láda a jelük. A pénzérmék a vásárlást, a láda a nálad levő tárgyak eladását jelenti. Fontos, hogy bármilyen tárgyat eladhatsz, aminek a tulajdonságai gyengébbek a rajtad levőnél (lefelé mutató piros nyíl), mert csak maga a tárgy kerül eladásra, a kinézete örökre megmarad, amit cserélgethetsz is! Találsz pl. egy nagyon erős, de rettentő ronda kabátot, annak a kinézetét megváltoztathatod a kedvenc csilli-villi varázslótalárodéra, de a számértékei nem fognak változni.
Később, ha már megnyílt a Szükség Szobája, a házimanótól kapsz egy varázslatos táskát, amivel a világban levő barátságos szörnyeket tudod befogni és eladni, ezzel rengeteg pénzt lehet összeszedni.
Ha az a kérdező vagy, akinek már több seprűs kérdését megválaszoltuk, akkor még mindig ugyanazt tudom tanácsolni: csináld a sztoriküldetéseket, és minden kérdésedre választ fogsz kapni (persze ha értesz angolul).
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél. Így már szerintem elboldogulok.
Egyetlen kérdést írtam csak ki ezen kívül, ahol abban kértem segítséget, hogy mikor lesz repülésóra, hogy végre tudjak seprűt venni Roxmorts-ban, de azóta már volt óra, csak a seprűt kéne megvennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!