Hogwarts Legacy-ban van szabad világ is?
Mármint ha épp nincs kedvem megcsinálni egy küldetést, szabadon is mászkálhatok a Roxfortban?
Illetve lenne még egy kérdésem. Ez valóban még a Harry Potter korszak előtt játszódik? Legalább is ezt hallottam. Ez miből derül ki? Illetve mennyire ajánlanátok a játekot?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Igen, mászkálhatsz szabadon is; akár még Roxmortsban vagy az egész világban is. És vannak rövidebb mellék küldetések is, ha nincs kedved a főt csinálni.
Viszont seprűvel egyszerűbb eljutni az ismeretlen pontokra. :D
#3-as vagyok; lemaradt
az 1800-as évek végén játszódik. Nekem abból derült ki főként, hogy teljesen ismeretlenek voltak a tanárok/az igazgató és ugye még a halálfalok se voltak. Mivel nagy Harry Potter fan vagyok, ezért én mindenképp ajánlom a játékot. Szerintem a grafikája nagyon jó lett, és maga a történet is szerettem, bár a mellék küldetéseket jobban, mert szabadabban mászkálhattam ide-oda.
Köszönöm szépen!
Roxmortsba hogyan lehet eljutni? Egy küldetésben van benne, vagy seprűvel? Illetve utóbbit hol lehet meglelni?
#5: Mindegyikhez a fő sztoriküldetéseket kell csinálni, nem is lehet eltéveszteni őket. Roxmortsba (Hogsmeade) kb. egy óra játék után eljuthatsz, a seprűhöz már kb. 4 óra kell. Persze az első végigjátszásomnál még vagy tíz órába belekerült, de akkor teljesen elvarázsolt a világ.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy csináld sorban a sztoriküldetéseket, mert azok nyitják meg az újabbnál újabb varázslatokat, területeket és lehetőségeket. Mikor először járod be gyalogosan Roxfortot, rengeteg zárt ajtóval fogsz találkozni, de az őket nyitó Alohomora varázslatot csak sok-sok órával később fogod megkapni.
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Még egy pár utolsó kérdés aztán nem fárasztalak tovább :D
Seprűt akkor elötte nem is lehet szerezni, hogy szabadon repülhessek? A másik, hogy Kviddicsezni sem lehet? Mert az elején azt nondja az igazgató, hogy elmarad valamiért a Kviddics kupa. És még annyi, hogy magamtól nem mehetek le Roxmortsba?
(Amúgy már voltam ott azóta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!