Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másnál sem fut még tökéletesen...

Másnál sem fut még tökéletesen a Hogwarts Legacy Xbox One X-en?

Figyelt kérdés
One X 1 TB konzolok van néhány napja megvettem a Hogwarts Legacy Xbox One-t. Grafikára nagyon jó, de ha egy ajtón akarok bemenni és a játékba kb 100 - 200 m en ként van egy a Roxfortban karikázik az ajtónál megállva és vagy fél perc múlva nyílik ki. A konzol nem erölködik sőt egy Witcher 3-hoz képest hűvös is. Netkábellel próbálva ugyanez. 250 mbit-es a net. 4K Hisense Tv-n játszom.

2023. máj. 16. 21:08
 1/9 A kérdező kommentje:
*Konzolom van. Elnézést az elírásokért telefonról írtam nem néztem àt.
2023. máj. 16. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább a háttértárról nem tudja elég gyorsan tölteni az adatokat.
2023. máj. 16. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Légy nyugodt, a "karikázás" még a Series X-en is megvan, bár csak 3-5 másodpercre. Természetesen PS5-ön semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. Hiába erősebb papíron a Series X, a gyakorlatban szinte mindig a PS5 jön ki győztesen a sebességi összehasonlításokból.
2023. máj. 16. 23:10
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es igen én is arra gondoltam, hogy az ajtó mögötti háttér betöltése tart időben.

3 Remélem, hogy ez még javul majd, ha kicsit csiszolnakna játékon, nincs kedvem új konzolt venni 😄

2023. máj. 17. 03:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 Erre tudsz valami forrást adni? Azért kérdezem mert egyetlen tesztet láttam a neten ahol ezt említették és ott arról beszélnek, hogy 1-2 másodperces töltések szokta lenni Series X-en néha miközben kihangsúlyozásk, hogy PS5ön is van ilyen csak "nem nagyon".

[link]

2023. máj. 17. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én ps5-n még nem láttam karikázást egy ajtónál
2023. máj. 17. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
#5: Csak azt látom, hogy a fiam PS5-ön játssza, és Series X-en, és nála nem jelentkezik ez a jelenség. Többször leteszteltük, hogy egyszerre elindulunk egy ajtó felé, megpróbáljuk kinyitni, és ő már rég a túloldalon van, mire nekem kinyílik. Leginkább a kastélyban található kétszárnyú ajtóknál jön elő ez a jelenség.
2023. máj. 17. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor forrást kérdeztem úgy értettem, hogy valami amit magam is tudok ellenőrizni. Mivel a két legnagyobb játéktesztelői csatorna https://www.youtube.com/watch?v=l3FZqJXCuWQ és https://www.youtube.com/watch?v=5cKmXJBBXvc nem említette ezt a problémát és az előzőleg linkelt videóban is csak beszélnek róla, de nem mutatják ezért szkeptikus vagyok. Nem egyszer fordult már elő, hogy bizonyos játékokkal előfordultak bizonyos problémák a játékosok kis százalékánál. Legutóbb a Resident Evil 4 esetén volt, hogy az egyik patch néhány embernél lerontotta a grafikát és felháborodott kommentek árasztották el a tesztelői csatornák Youtube kommentjeit, hogy miért nem szóltak erről. Kiderült, hogy egy ez ritka bug ami nem jött elő a legtöbbeknél így a teszteken sem és javításra került a következő patchben.

Itt a Gyakorin is volt, hogy valaki váltig állította, hogy a Forza Horizon 5 szaggat neki otthon Xboxon mikor az összes teszt az ellenkezőjét mutatta. Sajnos a Hogwartsot nem tudom kipróbálni személyesen mert még nincs meg, de az a 3-5 másodperc amit az elején állított a komment az a tesztek szerint kísértetiesen hasonlít a töltési különbség előnyre ami a PS5nek van ha az open world térképen teleportálsz. Maga a játék talán egy másodperc különbséggel tölt be a két gépen.

2023. máj. 18. 08:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam az Xbox Onenal random lefagyott egy helyen és nem reagál semmire
2023. máj. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!