El fogja tudni vinni a gépem a Hogwarts Legacy-t?
Már egy ideje nézegetem a játék gépigényét, és ahogy láttam a gépem a minimum feltételeknek megfelel, de nem tudom, hogy mennyire lesz játszható. Tudnátok benne segíteni?
Processzor: Intel Core i7-6700 CPU 3.40GHz
RAM: 16 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Vagy van esetleg valami más is, ami befolyásolja, hogy hogyan fut a játék?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Nagyjából hasonló a gépem (i5-9400, 16 GB RAM, RX580 8GB, Win10), és nálam mediumon egész szépen fut. :)
Mindenképpen tegyél vele egy próbát.
Medium/lowon elfut, de nekem pl Hogwarts-on (roxfort) belül rendszeresen dropol az FPS bizonyos helyeken 15-20 FPS-re, próbáltam minden low amit lehet kikapcsolva meg ultra grafikán is.
Amire azért készülj fel hogy a játék szeret kifagyni minden előjel nélkül töltéskor. Mész a pályán, teleportálnál térképről, töltőképernyő, puff összeomlik. Csinálsz egy küldit, jön egy videóbevágás, vissza a játékba puff elszáll. Ha mázlid van 2-3 óránként egyszer csinálja, ha nem akkor 10-15 percenként.
Engem ez személy szerint baromira zavart, mert van benne kb 40 órám és ennyi idő alatt talán 3x ha én nyomtam az exit game opcióra menüben.
7-es vagyok
Érdekes pont, amikor először indítottam a HL-t, már az indításkor kiírta hogy az aktuális videokártya illesztő régi és ismert problémák vannak vele, frissítsem. Frissítettem aztán nem problémázott. Az összeomlásos halálok már kezdenek kisimulni, valamit biztos segített a bugfix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!