Hogwarts Legacy karakter döntések/történet?
*SPOILER*
Aki játszott vele, látta már videóban, az 5-es főhősünk/karakterünk kb 15-16 éves lehet, ezzel szemben "Az ott a tiltott erdő, oda nem szabad menni, kivéve ha kell pár pókfog vagy bármi más". Aztán ott van a Greenpeace vonal, a vadorzókat halomra öljük, majd panaszkodik hogy védtelen állatokat ejtenek el, miközben kb hidegvérrel mészárolja embertársait. A goblin népirtásról nem is beszélve, még Hitler is elégedetten kacsintana, ez az kisfiam!
Csak szerintem elég combos azért ez így, vagy minden korabeli mágus ilyen tökös kis népirtó volt?:D
Egyéb iránt én jól szórakozom vele, szemrebbenés nélkül gyújtom fel a tagokat és társai, csak így történeti szempontból mondjuk nekem érdekes volt ez.
Tekints úgy a dologra hogy amig nem használod az Avada Kedavra-t, addig csak harcképtelnné teszed az ellenségeket. Szerintem így a leginkább ésszerű.
Egyébként engem sem izgat hogy jó legyek. Ezért mentem a Slytherin-be, és használtam a főbenjáró átkokat amikor lehetett.
Ez igaz.
Félreértés ne essék, én szemrebbenés nélkül gyilkolok játékokban, ahogy itt is (bár kérdés gyilkolásnak lehet-e nevezni amíg nem halálos átkokat dobálsz), csak így érdekes volt elsőre, nesze fiam, mennyé, aztán ne felejtsd el felgyújtani a népeket! :D
Nem GTA-ztam, mert nem vonz. Sose írtam hogy lelkiismeret furdalásom volna, bár ha elolvastad volna a választ amit írtam korábban látnád.
Értem én hogy fikció, csak érdekesnek tartottam, ennyi.
oké érdekes, de az egész felvetésed rgy marhaság
a fikció nem a valóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!