Hogwarts legacyben, lehet valahogy a talentet újra osztani?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 18:26
2/10 anonim válasza:
Ha PC-n játszol, van egy olyan mod, ami berak egy talent resetelő potit.
3/10 anonim válasza:
Nem, de annyi felesleges van, hogy 30. szint felett már csak össze-vissza osztogattam. Pl. amelyik a kitérést kicseréli egy rövid teleportálásra- jól néz ki, de értelme, haszna semmi.
4/10 anonim válasza:
Retalentnek hívják gamer körökben.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem a kifejezésére voltam kíváncsi, többieknek köszi
2023. jún. 5. 10:52
6/10 anonim válasza:
Tudom de művelődni nem árt tájékozottabbaktól.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez aztán nagy művelődés😅😅😅😅
2023. jún. 5. 11:22
8/10 anonim válasza:
A hozzáállásod nem engem minősít.
9/10 A kérdező kommentje:
Pedig de, te vagy az aki mindenhova oda kommentel valami f*ságot aminek semmi köze a kérdéshez.🙂
2023. jún. 5. 15:49
10/10 anonim válasza:
Szerintem meg a 3 válasz melletti 0% hasznosság a válaszadást illetően de, pont téged minősít :D
Ahogy már írták, csak külön moddal elérhető egyenlőre. Szerintem is jó lenne valami reset gomb, esetleg lehetne fizetős galleonban, aztán nem püfölöd ezerrel, de ha mégis kell, akkor ott van.
A modhoz itt találsz videót:
https://www.youtube.com/watch?v=OxF4tgoR8WI
Leírásban ott a link, meg a futtató parancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!