Vannak olyan játékok is amik kifejezetten tanítják a gyereket pl az angol tanulásra mivel maga az app angol
2023. aug. 3. 21:27
12/19 anonim válasza:
10-es vagyok azt elfelejtettem mondani hogy ennyi erővel akár be is falazhatod a gyerekedet ha ennyire félted. Mindenhol tanul "cúnya" dolgokat, iskolában, utcán, buszon, bárhol. Nem ettől lesz egy pszichopata sorozatgyilkos ezt megígérhetem.
2023. aug. 3. 21:28
13/19 anonim válasza:
(#4
Azért nem csak kislányok játszanak vele, mivel ugye ez egy játékgyűjtemény
A doors-sal, VAGY A Blox frts-al stb. bárki játszhat)
Egyébként a Roblox a legkevésbé káros játék, figyeld azért, hogy rajzolós vagy zombis játékra kattintott és ne voice chat-ezzen
2023. aug. 3. 21:29
14/19 anonim válasza:
Dehogy. Gyerekek körében kifejezetten kedvelt.
Az pont nem egy olyan játék, amire rá lehetne fogni, hogy erőszakos vagy ilyesmi. Igazából ez egyfajta játék gyűjtőhely. Többfajta játékot foglal magába és ha jól tudom bárki készíthet és azt megoszthatja barátaival, együtt játszhatják, stb. Ebből kifolyólag - ahogy korábban is írták - tartalmazhat olyan elemeket, amelyek nem biztos, hogy a kisebb korosztály számára megfelelőek, de itt nem kell olyan vészesen komoly dolgokra gondolni, csak azért néha érdemes odafigyelni mivel játszik a gyerek. Nyugodtan játszhat vele, csak ne vigye túlzásba.
2023. aug. 3. 21:36
15/19 anonim válasza:
Nincs rossz játék csak nem megfelelő felügyelet van. Habár már a játékokat is elérte a vókság szóval jó lesz figyelni mit fogad be a gyermek agya.
2023. aug. 4. 01:50
16/19 anonim válasza:
#15: Aha. Szóval náci nyugodtan lehet a gyerek, csak a woke meg ne fertőzze az ártatlan kis lelkét.
2023. aug. 4. 03:25
17/19 anonim válasza:
16-os Te hülye vagy.
2023. aug. 4. 16:26
18/19 anonim válasza:
#17: Nem, te vagy a hülye. Sőt, nekem mindig tízzel több, ahogy az oviban mondták.
2023. aug. 4. 16:35
19/19 anonim válasza:
17-es Te hülye vagy ha csak végletekben tudsz gondolkodni. A világ nem fekete fehér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!