Miert vannak sokan rossz velemennyel a bolcsirol, amikor egyertelmuen jo ott a gyerekeknek?
Egészségedre.
Tudod, nem minden gyerek ugyanolyan. Az én nagyobbikom 2 évesen a háta közepére se kívánta még a gyerektársaságot. Játszótéren menekült előlük. Velem viszont sose unatkozott. Evőeszközzel már 2 éves kora előtt is tudott enni, nem kellett ehhez bölcsi.
Amikor ovira került sor, gond nélkül beszokott.
Én nem vagyok rossz véleménnyel róla, de én szerettem otthon lenni vele.
Jàtszótéren imàdta a gyerektàrsasàgot, evőeszközzel is tudott enni.
(Bölcsi nélkül is megtanulnak enni, csak a kezébe kell adni, meg kell mutatni nekik)
Gyerekfüggő. Az enyém szobatiszta volt mikor beadtam, egész szépen beszélt. Nos, egy hónap alatt eljutottunk addig hogy állandóan bepisilt és nem szólalt meg. A bölcsiben nem evett, és sikítva sírt ha csak szóba került.
A bölcsi a legtöbb esetben szükséges rossz, a dolgozó szülőknek.
Nem értem, az egyetlen saját példádból miért általánosítasz.
Nekünk is pozitív volt a bölcsi, de eszembe nem jutna azt mondani, hogy egyértelműen jó "ott" minden gyereknek. A bölcsik között és a gyerekek között is van különbség.
Nem csak sajat peldabol altalanositok hiszen nagyjabol ismerem a csoportban levo gyerekeket. Meg a reggel nagyon sirosaknak is fulig er a szajuk delutan. Azt is hallom amiket mond a gondozo a gyerekekrol a szuloknek a folyoson. Ebbol az derul ki h mindenki szepen beszokott, feloldodott.
Persze nyilvan bolcsije is valogatja. De sokan ugy mondanak neha velemenyt h meg egy nyilt napra sem mentek el...
Egyértelműen jó? Ezt valami közvéleménykutatásból szűrted le, vagy max tíz gyerekből, illetve amit rajtuk látsz?
Azért ez nem semmi. Te tudod, mi ajó a te gyerekednek. De hogy mi jó az enyémnek, szomszédénak, akárkiének, azt hadd tudja az anyja. Mindenkinek egyéni szülői kompetenciája eldönteni, hogy akarja a bölcsit vagy nem.
Ez a kérdés kb olyan, mint az, hogy Miért a Pennybe megy mindenki, mikor a Lidl mennyire jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!