Mièrt kell csalni?
Figyelt kérdés
Rengetegen vannak akik konzol játèkot cronussal használnak. Online játèkkal játszok, rengeteget gyakorlok, sokat fejlődök. Sok magyarral beszèlek, ès 75% monta hogy ő használ. Ami elkeserítő. Ès papolnak, hogy így tanuld me meg úgy tanuld meg. Van így erelme játszani, mert a külföldi is ez csinálja, ès 6 os scoppal azt csinálja meg, amit èn joy al soha....2023. júl. 12. 07:49
1/2 anonim válasza:
Az szokott csalni, aki túl ügyetlen ahhoz, hogy saját maga vívja ki a győzelmet. Ez persze hamis sikerélmény, de nekik ez is elég.
Ami a Cronust és hasonló adaptereket illeti, szerintem túl vannak hype-olva. Kölcsönkértem valakitől, méghozzá úgy, hogy "nagyon vigyázzak rá, mert 200 dollárnyi mod van rápakolva". Őszinte leszek: nem azt mondom, hogy nem éreztem semmi különbséget, de messze nem az az "egy lövés-egy halál 0% recoil aimbot", aminek beállítják. És ugyanúgy cafatokra lőttek, mint egyébként, mert nem tett golyóállóvá. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Èn is ügyetlen bèna vagyok. Èn nem lövök cafatokra senkit. Egyenlőre a lövèst gyakorlom több kevesebb sikerrel.
2023. júl. 15. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!