A honfoglaloban miert kell csalni?
Figyelt kérdés
Ugy erzem ugyes vagyok de 5 jatekbol legalabb 3 ban van egy olyan szemely aki csal mert minden tippje nagyon gyors, be se lehet irni annyi ido alatt valamint nem teved. Tudom hogy vannak okos emberek de ez igy milyen szorakozas hogy vesz segitseget es ugy vegignyomja?mi ertelme igy?2020. nov. 3. 15:29
1/7 anonim válasza:
Mert igazságosan nem tudnak játszani. Van pár ilyen.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tudnak csalni, az alap segítségeket használva elég pontos választ lehet adni elég gyorsan 2 kattintásból. Az viszont nem csalás.
3/7 anonim válasza:
Ez már nem az a honfoglaló mint volt ezelőtt 10 éve.
4/7 anonim válasza:
Nem mellesleg gondold végig, mégis hogy lehetne olyna gyorsan az adott választ kikeresni, ahhoz meg hogy minden kérdésre valami gép benyomja a választ ahhoz az a minimum hogy a teljes játék adatnázisát kéne tartalmaznia.
5/7 anonim válasza:
Felejtsd el ezt a moslék játékot, mert már régóta a pénzről szól.
6/7 anonim válasza:
Milyen alapsegítségek vannak? :D Ez új. A kérdés témáját lehet egyszer egy játékban megválasztani, azt néha szoktam. De arról még nem hallottam, amit #2 ír, hogy "az alap segítségeket használva elég pontos választ lehet adni elég gyorsan 2 kattintásból". Mondjuk nem is baj, legalább tényleg a saját tudásom alapján játszom.
7/7 anonim válasza:
#5 Igaz magyar vagy barátom!
Mindenki hagyja el a Honfoglalót! Szégyen az a játék, az összes magyarra nézve. Proletár kisemmiző értelmetlenség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!