Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért jó online játékban csalni?

Miért jó online játékban csalni?

Figyelt kérdés

Azoktól kérdeztem akik csaltak-csalnak most is,hogy miért jó csalni egy online játékban?

Egyátalán mi értelme csalni online játékba?

Még oké ha te világodban (pl:minecraft) vagy offline magadnak csalsz,de miért jó más játékát elrontani?

Más örülne ha munka/iskola után felmenne pl csgoban,és felmegy valami szerverre,és az egészet lecsalják.

Egyátalán mi értelme csalni?

#csalás,csaló,videó,videójáték,informatika
2021. okt. 30. 01:14
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Én mondjuk sosem csaltam, de úgy nagyjából értem a pszichológiáját. Szerintem a cél konkrétan a másik önbizalmának a sárba tiprása, illetve az ilyenek azt szeretnék ilyenkor hogy jobban tiszteljék őket.
2021. okt. 30. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Ezeknek az embereknek a valós életükben semmi sikerélményük nincsen. Szeretnének legalább a játékokban győzni, de saját erejükből nem tudnak, ezért nyúlnak a csalásokhoz. Persze hamis dicsőség, de őket nem zavarja, mert a valódiban sosem volt részük.
2021. okt. 30. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Csak a csicskák csalnak. Minden online játékban csaló, vagy csalni próbáló ember meghalhatna már végre...
2021. okt. 30. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Hogy legyen valami sikerélménye. Bármi áron.
2021. nov. 1. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!