Létezik az Activity társasjátéknak két főre megalkotott verziója?
Nem tudok róla, hogy ilyen létezne, de valamilyen szinten pazarlásnak is érezném. Szerintem simán át lehet a sima (vagy bármely témakörű) activityt fordítani két személyesre. Nem csapatba játszotok, hanem egyénileg.
Aki kitalálja az kap 2 pontot, aki mutogat/rajzol/beszél az egyet vagy fordítva. Így mindkét játékos érdeke, hogy jól csinálja a feladatokat.
Köszi, igen, jobb híján én is valami ilyesmiben gondolkodtam. Csak ugye a pontozás trükkös, hisz ami nekem érdekem, az a másiknak ellenérdeke.
Köszönöm a tippet!
3-as: nem azt mondtam, hogy nekem tetszene két fővel .-.
hanem azt, hogy a rendes szabályzatát forgassák át kétszemélyessé ha ennyire tetszik nekik a játék.
Szerintem ez a fából vaskarika tipikus esete. Ezt ilyenre találták ki az az osztrák házaspár aki kitalálta. Biztos lehet enni dinnyét uborkával csak attól még nem lesz finom. Akkor játszanak valami hasonlót. Pl a Fedőnevek játék kissé hasonló na annak van tipikusan 2 fős változata a Fedőnevek négyszemközt. Ezen az oldalon még vélemények is olvashatók róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!