Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen társasjátékot ajánlanát...

Milyen társasjátékot ajánlanátok? Létezik egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Írnátok nekem jó, szórakoztató társasjátékot? De ami a legfontosabb volna, hogy együtt tudja játszani egy 10 éves és egy 5 éves is, ahová ha lehet még egy 2 éves is csatlakozna.

Jó volna ha nem csak az elektronikai dolgok kötnék le őket, panellakásunkban. Pláne most a nyáriszünetben. Kivinni nem tudom mindig őket, meg ha igen, akkor se tudunk egész nap kint lenni.

2023. jún. 19. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az hogy 2 éves is csatlakozzon, az bizony eléggé leszűkíti a lehetőségeket, kb a gyorsasági játékok maradnak, mint a haligali, vagy a cica pizza taco gida sajt, aztán hogy milyen gyorsan unnak rá, az is kérdés. Lehet inkább zenére kellene tanítani őket. A legkisebb kezéba egy triangulumot vagy shakert már siman lehet adni, masik 2-nek meg mondjuk zongora vagy fúvós hangszer.
2023. jún. 19. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Rókanyomon a két idősebbnek lehet jó.
2023. jún. 19. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Illetve ami még szóba jöhet, az az ügyességi játékok, mint a marokko.

Ami még eszembe jutott, az a Lynx, amit én ugyan utálok mert nem tanulható, ami viszont egyben az előnye is, , mivel egyenlő esélye van mindenkinek kortól függetlenül. Meg engem idegesít egy picit mert nem látok olyan jól.

2023. jún. 19. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3 éves kortól: Nyúlmentő akció

[link]

2023. jún. 19. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még a szellemlépcső is korfüggetlen, de ott már egy 2 évesnek nehezebb elmagyarázni hogy nem nézegetheti hogy mi van a szellem alatt. :) elvileg 4 éves kortól van.
2023. jún. 19. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!