Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pandemic vagy Horrified?

Pandemic vagy Horrified?

Figyelt kérdés
Kinek melyik társas tetszett jobban? Melyiket gondoljátok izgalmasabbnak és miért?

2023. máj. 15. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Pandemic
2023. máj. 16. 04:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Én úgy sejtem, hogy a Horrified annyira nem egy közismert koop játék Magyarországon. Nem csak azért, mert én személyesen nem hallottam róla, pedig rendszeresen járok klubokba. Mindenesetre érdekesnek tűnik, kíváncsi is lettem rá, majd innentől nyitva tartom a szememet.

A Pandemic (ismét csak szvsz) talán a legnépszerűbb koop, legalább 10 éve hasít. Ennek kell, hogy legyen oka.

Mint mondom, a Horrified-ot sajnos nem ismerem, így összehasonlítási alapom sincs.

Viszont ha igazán jó koop játékot akarsz, próbáld ki a "Doktor Fondor és az idő fellegvára" érzést. :D

2023. máj. 16. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Horrified.

Mondkét kiadás nagyon jó.

2023. júl. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!