Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mire való a Fortnite-ban az...

Mire való a Fortnite-ban az arany?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el játszani, lvl17-es vagyok, játszottam pár menetet, és lehet gyűjteni aranyat. Nekem már 1839 db van, de nem tudom hogy mire való. A menüben a stars alatt van bars néven.

2023. júl. 3. 07:58
 1/2 anonim válasza:
57%
Az aranyat játék közben tudod felhasználni, úgynevezett "Vending Machine"-ekben. Tudsz venni belőlük fegyvereket, shieldet vagy gyógyító tárgyakat. A jelenlegi 1839 db aranyad minden újrakezdett meccsben megmarad, amíg el nem költöd őket egy másik meccsben.
2023. júl. 3. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
NPC knél vehetsz fegyvereket,lőszereket, valamikor kulcsot , riftelést vagy prop átalakulást is árul. Ha bent van a fegyver upgrade asztal akkor felfejlesztheted a fegyvereidet. (Chapter 4 be játszottam utoljára Chapter 5 be nemtudom ígyvan e még)
2023. dec. 17. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!