Hogy tetszik ez a Bud Spencer - Terence Hill Lego koncepció?
Szerintem nagyon szuper, részletes és aprólékos. A Bud minifigura a kedvencem (aki szokatlanul vékony), és azok az ibolyakék szemek... :)
Örülnétek neki, ha megvalósulna és kapható lenne?
Igaz én egy kisebb készletnek is örülnék, vagy csak a minifiguráknak is.
Köszönöm a válaszokat! :)
Tényleg aranyos és igényesen van megtervezve, de a korábbi Lego Ideas készletek ismeretében szerintem sajnos esélytelen, hogy ez is megvalósuljon és hivatalosan kiadják.
A Lego általában olyan Ideas projekteket választ ki nyertesnek, amik egy közismert dolgot képviselnek (például állatok, járművek, gépek, érdekes mechanikus szerkezetek), vagy valamilyen világhírű és népszerű témát dolgoznak fel (például Simpson család, Seinfeld, Minecraft). Bud Spencert és Terence Hillt Amerikában és más angol nyelvterületeken gyakorlatilag egyáltalán nem ismerik, ott ők kicsit sem népszerűek, legfeljebb csak néhány középkorú meg idősebb európait érdekelne egy róluk szóló Lego készlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!